Nytt poddavsnitt: Ideella samtal - avsnitt #7 Lärdomar från pandemin

Bilder

I detta avsnitt av Ideella samtal pratar vi om hur pandemin påverkat engagemanget och hur engagemanget kommer se ut framöver.

Vi får möta Lisa Pettersson, volontärsamordnare på Uppsala Stadsmission samt Jamshid Masori, nationell volontärsamordnare för Kompis Sverige. Båda delar med sig av sina erfarenheter och spanar på vad som kommer vara viktigt för organisationer som vill engagera människor framöver. Tjarls Metzmaa från Civilsamhällespodden och Styrelsepost.se leder samtalet.
Lyssna på avsnittet här

Om Ideella samtal 

I vår poddserie pratar vi med spännande personer om olika perspektiv på ideellt engagemang. Du inblick i hur det är att vara ideellt engagerad, hur organisationer arbetar för att främja engagemang och hur engagemanget förändras över tid. Genom dessa samtal hoppas vi inspirera till engagemang och att du ska få såväl tips på hur din organisation kan jobba för att engagera fler som ökad kunskap om det ideella engagemanget i Sverige.
Lyssna på fler avsnitt i poddserien Ideella samtal här

Fler nyheter

Volontärbyrån på plats i Almedalen

Volontärbyrån på plats i Almedalen

Hur säkrar vi engagemanget i framtiden? Hur kan vi skapa ännu bättre förutsättningar för ett ideellt engagemang som stärker demokratin, förebygger ofrivillig ensamhet och främjar tilliten och gemenskapen i vårt samhälle? Det vill vi på Volontärbyrån gärna prata mer om i Almedalen. Vi är medarrangörer till Civilsamhällesarenan där vi arrangerar ett eget spännande seminarium om ideellas roll i välfärden och deltar gärna i paneler och samtal om ideellt engagemang.