Nytt poddavsnitt: Ideella samtal - avsnitt #7 Lärdomar från pandemin

Bilder

I detta avsnitt av Ideella samtal pratar vi om hur pandemin påverkat engagemanget och hur engagemanget kommer se ut framöver.

Vi får möta Lisa Pettersson, volontärsamordnare på Uppsala Stadsmission samt Jamshid Masori, nationell volontärsamordnare för Kompis Sverige. Båda delar med sig av sina erfarenheter och spanar på vad som kommer vara viktigt för organisationer som vill engagera människor framöver. Tjarls Metzmaa från Civilsamhällespodden och Styrelsepost.se leder samtalet.
Lyssna på avsnittet här

Om Ideella samtal 

I vår poddserie pratar vi med spännande personer om olika perspektiv på ideellt engagemang. Du inblick i hur det är att vara ideellt engagerad, hur organisationer arbetar för att främja engagemang och hur engagemanget förändras över tid. Genom dessa samtal hoppas vi inspirera till engagemang och att du ska få såväl tips på hur din organisation kan jobba för att engagera fler som ökad kunskap om det ideella engagemanget i Sverige.
Lyssna på fler avsnitt i poddserien Ideella samtal här

Fler nyheter

Välkomna Cecilia Bergh och Marcus Karlén, ambassadörer för Volontärbyrån

Välkomna Cecilia Bergh och Marcus Karlén, ambassadörer för Volontärbyrån

Volontärbyrån välkomnar två ambassadörer, Marcus Karlén och Cecilia Bergh. Genom sitt ambassadörskap kommer de bidra till att vara ansikten utåt för Volontärbyrån i olika sammanhang. Både Cecilia och Marcus fann vägen in till det ideella engagemanget genom Volontärbyrån. De uttrycker en tacksamhet för de positiva effekter som volontärskapet haft för dem själva, men även andra människor utifrån ett större sammanhang.