Stockholm

KARMA - Mångkulturellt Resurscentrum

KARMA - Mångkulturellt Resurscentrum

Beskrivning

Karma-Mångkulturellt Resurscentrum är en kvinnoresurscentra organisation som styrs av mammor. Vi är eldsjälar som brinner för att hjälpa individer med kompetenshöjande aktiviteter som leder till bättre integration, utbildning och  arbete. Vi i styrelsen jobbar ideellt med barn, ungdomar och kvinnor med invandrarbakgrund främst i socialt utsatta områden. Vi arbetar lokalt, regionalt, nationellt och internationellt med integration, mot våld i hemmet, brottsförebyggande åtgärder i miljon program områden, hedersrelaterad problematik och ger stöd åt mobbade barn och ungdomar.
Läxhjälp för att hjälpa barn och ungdomar läsa vidare för att förhindra dem att hamna på gängkriminalitet. Vi har olika arbetsmarknadsinriktade åtgärder och studieverksamheter. Karmas målsättning är att hjälpa individer att bli av med bidragsberoendeskap och kunna försörja sig. Vi stödjer ungdomar till högre utbildningar med mentorskapsprogram.
Vi samarbetar gärna med näringslivet. Vår organisation är en sann samhällsentreprenörer, jobbar helt ideellt och därför beroende av eldsjälar som ställer upp helhjärtat..

Bevaka organisationen

Skapa en bevakning för att få mejl när nya uppdrag publiceras.

Adress

Bredängstorg 30, 1tr, 12734 Skärholmen

Telefonnummer

0760243696

Har du någon fråga?

Kontakta KARMA - Mångkulturellt Resurscentrum