Sök volontärer

Volontärbyrån hjälper organisationer att hitta och ta hand om volontärer. Genom vår digitala förmedling kan du helt kostnadsfritt söka efter fler frivilliga!

Sök volontärer

Varje månad besöks Volontärbyrån av hundratals volontärer som är redo att påbörja sitt engagemang. Genom vår förmedling har ni möjlighet att kostnadsfritt annonsera och söka efter volontärer för att stärka er förening.

Lägg ut ideella uppdrag

För att söka efter frivilliga behöver du först skapa ett konto. Det gör du genom att genom att registrera din organisation och en kontaktperson. När ni blivit godkända får du ett mejl och du kan börja lägga ut volontäruppdrag. När du är klar med beskrivningen av ditt uppdrag skickas också det in till Volontärbyrån för granskning enligt våra riktlinjer. Godkända uppdrag publicerar vi inom två arbetsdagar och du får ett mejl när vi har publicerat ditt uppdrag. Glöm inte att sprida ditt uppdrag, till exempel i era sociala medier eller på er hemsida!

Hur fungerar det?

Din organisation kan ha flera konton på Volontärbyrån och ni kan lägga ut hur många uppdrag ni vill. Intresserade volontärer anmäler sitt intresse direkt till uppdragen via formuläret. Du får en notis via mejl och alla anmälningar samlas på ditt konto. När du får en anmälan till ditt uppdrag tar ni kontakt med volontären och ansvarar själva för de volontärer ni tar emot. Det är viktigt att alla intresserade får ett svar, även om det inte är möjligt för er att ta emot alla som söker.

Bra att veta

Läs mer