Vintervikens Trädgård - ideell förening — Stockholm

STYRELSE MED GRÖNA FINGRAR!

Beskrivning

Vintervikens trädgård är en grönskande oas ett stenkast från Mälaren och alldeles nära stan och trädgården drivs av en ideell förening.
Trädgården är en ekologisk visningsträdgård. Bland odlingarna finns hundratals örter, träd, blommor och grönsaker. Föreningen arrangerar också kulturverksamhet samt driver kafé och bageri. Läs mer om föreningen på www.vinterviken.com.

Vad vi söker:

Vi söker dig som vill vara förtroendevald styrelseledamot resp styrelsesuppleant i en organisation som drivs av ideella krafter. I uppdraget ingår att delta i att styrelsen förvaltar och förverkligar det ändamål som föreningen har.

Föreningens kaféverksamhet växer och utgör en väsentlig finansieringskälla till föreningens övriga verksamhet. Det ställer höga krav på att organisationen har hållbara rutiner och arbetssätt.

Föreningen har idag en väl fungerande styrelse men denna behöver utvidgas på grund av utökad verksamhet. Önskvärt är föreningserfarenhet, helst styrelseerfarenhet från ideell förening. Exempelvis ansvar för medlemsinformation eller studieverksamhet.

Uppdraget gäller fr o m föreningens årsmöte i mars och minst ett år framöver.
Välkommen att anmäla intresse!

När och var sker uppdraget

Styrelsen har ca 1 möte per månad. Föreningen har vuxit de senaste åren och vi har firat 20års jubileum. Eftersom vi nu är inne mer i en förvaltningsfas i vår utveckling så behövs ansvariga för olika arbetsgrupper.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen