Stockholm Frame Fotboll — Täby

Tränare till Stockholm Frame Fotboll

Spara

Beskrivning

Framefotboll är för dig som använder bakåtvänd rollator, så kallad walking frame, eller gåstol för att ta dig fram. Ett helt nytt sätt att spela världens populäraste sport. Framefotboll utvecklades i England 2014. Sedan dess har sporten spritt sig över världen. Nu har den äntligen kommit till Sverige.

Stockholm Frame Fotboll är Sveriges första framefotbollsklubb och grundades 2019. Alla tränare och ledare arbetar helt ideellt och hjälps, tillsammans med spelare, föräldrar och andra frivilliga, åt för att skapa förutsättningar att spela framefotboll. Vår strävan är att alla ska känna sig välkomna och att träningen är inkluderande. Vi anpassar och testar oss fram för att se vad som fungerar. I vår verksamhet jobbar vi med tre olika grundfrågor. De är:

  • Vad gör vi för att träningen ska bli så kul och utmanande för varje spelare som möjligt?

  • Vad gör vi för att det ska bli så enkelt som möjligt för föräldrarna?

  • Vad gör vi för att våra tränare och ledare ska känna att deras insats är kul och meningsfull?

Som tränare i Stockholm Frame Fotboll blir du en del av vårt tränarteam. Du jobbar nära våra övriga tränare, spelare och föräldrar för att utveckla laget. Uppdraget är helt ideellt, ingen ersättning utgår. Dock jobbar vi för att du ska erbjudas kontinuerlig utbildning och feedback på ditt uppdrag. Är du intresserad av uppdraget är du välkommen på en träning för att se hur det går till samt träffa spelare, föräldrar och ledare. Vill du fortsatt engagera dig är vår policy att du kan visa upp ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Du skaffar registerutdraget på egen hand.

Mer information på vår hemsida.

Och klicka här för att ta del av olika reportage och artiklar om oss. 


Minsta åtagande

Vi tränar varannan vecka på lördagar mellan klockan 14.15-15.45. Vi är glada om du kan komma så ofta som möjligt på träningarna.

När och var sker uppdraget

Skarpängshallen, Täby.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen