Svalorna Indien Bangladesh — Lund

Bli volontär i Svalornas second hand-butik i Lund!

Beskrivning

Vill du jobba i en second hand-butik där du genom ditt engagemang stödjer både mänskliga rättigheter och en mer klimatsmart framtid? Svalorna Indien Bangladesh behöver fler volontärer som kan vara med och driva second hand-verksamheten, där all vinst går till föreningens arbete i Indien och Bangladesh.

Butiken ligger på Spolegatan 5, ett mysigt gammalt hus i centrala Lund. Den är öppen varje torsdag 15:00-18:00 och varje lördag 11:00 – 15:00, och innehåller allt från kläder och skor till husgeråd och möbler.

Några viktiga uppgifter för våra volontärer är att se till att det är snyggt och välskött i lokalerna, att sköta kassaapparaten, att packa upp inkomna varor och att prismärka bl.a. kläder och hänga ut dem på lämpliga ställen i affären. 

För att kunna lägga ett bra schema för arbetet hoppas vi på volontärer som tror sig kunna göra en regelbunden insats i affären, t.ex. ett par gånger i månaden under ett läsår. Vi ser till att ge dig en ordentlig introduktion både om Svalornas verksamhet och om arbetet i affären, där du sedan får "gå bredvid" någon av våra mer erfarna volontärer under deras arbetspass.

Är du intresserad eller vill du veta mer om uppdraget? Ansök så hör vi av oss så fort vi kan!

Du kan läsa mer om oss och vår verksamhet på vår hemsida. 

När och var sker uppdraget

I second hand-butiken i Lund. Kring butikens öppettider.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen