Årets volontär, Johanna Karlsson i TV4 Nyhetsmorgon: ”Försöker motverka missbruk och kriminalitet”

Bilder

Johanna får utmärkelsen för sitt engagemang för i Gatans lags fotbollsförening där hon är en viktig spelare såväl på som utanför plan, den 5 december gästade hon TV4 Nyhetsmorgon. Se klippet här

Idag delar Volontärbyrån ut utmärkelsen Årets volontär eftersom det är Internationella frivilligdagen. Priser delas ut för att hylla ideella engagemang och en person vars ideella engagemang stått ut extra mycket. Johanna Karlsson, som idag utnämnts till Årets Volontär för sitt arbete i Gatans Lag gästade Nyhetsmorgon på TV4  tillsammans med Maria Alsander, Generalsekreterare på Volontärbyrån. Se klippet från Nyhetsmorgon "Årets volontär: Försöker motverka missbruk och kriminalitet".

Läs mer om Johanna på Volontärbyråns hemsida, eller följ våra sociala medier på Instagram och Facebook för att se Johanna ta emot priset idag på Frivilligdagen. 

Fler nyheter

Volontärbyrån på plats i Almedalen

Volontärbyrån på plats i Almedalen

Hur säkrar vi engagemanget i framtiden? Hur kan vi skapa ännu bättre förutsättningar för ett ideellt engagemang som stärker demokratin, förebygger ofrivillig ensamhet och främjar tilliten och gemenskapen i vårt samhälle? Det vill vi på Volontärbyrån gärna prata mer om i Almedalen. Vi är medarrangörer till Civilsamhällesarenan där vi arrangerar ett eget spännande seminarium om ideellas roll i välfärden och deltar gärna i paneler och samtal om ideellt engagemang.