Årets volontär, Johanna Karlsson i TV4 Nyhetsmorgon: ”Försöker motverka missbruk och kriminalitet”

Bilder

Johanna får utmärkelsen för sitt engagemang för i Gatans lags fotbollsförening där hon är en viktig spelare såväl på som utanför plan, den 5 december gästade hon TV4 Nyhetsmorgon. Se klippet här

Idag delar Volontärbyrån ut utmärkelsen Årets volontär eftersom det är Internationella frivilligdagen. Priser delas ut för att hylla ideella engagemang och en person vars ideella engagemang stått ut extra mycket. Johanna Karlsson, som idag utnämnts till Årets Volontär för sitt arbete i Gatans Lag gästade Nyhetsmorgon på TV4  tillsammans med Maria Alsander, Generalsekreterare på Volontärbyrån. Se klippet från Nyhetsmorgon "Årets volontär: Försöker motverka missbruk och kriminalitet".

Läs mer om Johanna på Volontärbyråns hemsida, eller följ våra sociala medier på Instagram och Facebook för att se Johanna ta emot priset idag på Frivilligdagen. 

Fler nyheter

Volontärbarometern 2024: Trots ekonomiska utmaningar vill många bli volontärer

Volontärbarometern 2024: Trots ekonomiska utmaningar vill många bli volontärer

Det ekonomiska läget har påverkat människors möjlighet att engagera sig ideellt, samtidigt som samhällsläget ökar motivationen att vilja bidra. Det visar Volontärbyråns nya rapport om det ideella engagemanget, Volontärbarometern 2024. Rapporten bygger på enkätundersökningar bland volontärer och representanter för ideella organisationer.

Unga killars engagemang i fokus för Volontärbyrån i Almedalen

Unga killars engagemang i fokus för Volontärbyrån i Almedalen

Även i år är Volontärbyrån en av medarrangörerna till Civilsamhällesarenan i Almedalen. Civilsamhällesarenan anordnas av flera av Sveriges ledande civilsamhällesorganisationer och Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. Volontärbyrån arrangerar ett panelsamtal på temat Var är de unga männen? Och hur kan vi engagera dem?