Årets volontär, Johanna Karlsson i TV4 Nyhetsmorgon: ”Försöker motverka missbruk och kriminalitet”

Bilder

Johanna får utmärkelsen för sitt engagemang för i Gatans lags fotbollsförening där hon är en viktig spelare såväl på som utanför plan, den 5 december gästade hon TV4 Nyhetsmorgon. Se klippet här

Idag delar Volontärbyrån ut utmärkelsen Årets volontär eftersom det är Internationella frivilligdagen. Priser delas ut för att hylla ideella engagemang och en person vars ideella engagemang stått ut extra mycket. Johanna Karlsson, som idag utnämnts till Årets Volontär för sitt arbete i Gatans Lag gästade Nyhetsmorgon på TV4  tillsammans med Maria Alsander, Generalsekreterare på Volontärbyrån. Se klippet från Nyhetsmorgon "Årets volontär: Försöker motverka missbruk och kriminalitet".

Läs mer om Johanna på Volontärbyråns hemsida, eller följ våra sociala medier på Instagram och Facebook för att se Johanna ta emot priset idag på Frivilligdagen. 

Fler nyheter

11 saker att tänka på när du skapar en volontärpolicy

11 saker att tänka på när du skapar en volontärpolicy

En volontärpolicy är ett levande dokument som ska vara ett stöd i det löpande arbetet med frivilliga och den revideras efter behov. Förenklat kan volontärpolicyn beskrivas som den minsta gemensamma nämnaren för alla de som engagerar sig ideellt i organisationen.