Årets volontär, Johanna Karlsson i TV4 Nyhetsmorgon: ”Försöker motverka missbruk och kriminalitet”

Bilder

Johanna får utmärkelsen för sitt engagemang för i Gatans lags fotbollsförening där hon är en viktig spelare såväl på som utanför plan, den 5 december gästade hon TV4 Nyhetsmorgon. Se klippet här

Idag delar Volontärbyrån ut utmärkelsen Årets volontär eftersom det är Internationella frivilligdagen. Priser delas ut för att hylla ideella engagemang och en person vars ideella engagemang stått ut extra mycket. Johanna Karlsson, som idag utnämnts till Årets Volontär för sitt arbete i Gatans Lag gästade Nyhetsmorgon på TV4  tillsammans med Maria Alsander, Generalsekreterare på Volontärbyrån. Se klippet från Nyhetsmorgon "Årets volontär: Försöker motverka missbruk och kriminalitet".

Läs mer om Johanna på Volontärbyråns hemsida, eller följ våra sociala medier på Instagram och Facebook för att se Johanna ta emot priset idag på Frivilligdagen. 

Fler nyheter

Välkomna Cecilia Bergh och Marcus Karlén, ambassadörer för Volontärbyrån

Välkomna Cecilia Bergh och Marcus Karlén, ambassadörer för Volontärbyrån

Volontärbyrån välkomnar två ambassadörer, Marcus Karlén och Cecilia Bergh. Genom sitt ambassadörskap kommer de bidra till att vara ansikten utåt för Volontärbyrån i olika sammanhang. Både Cecilia och Marcus fann vägen in till det ideella engagemanget genom Volontärbyrån. De uttrycker en tacksamhet för de positiva effekter som volontärskapet haft för dem själva, men även andra människor utifrån ett större sammanhang.