Årets volontär 2023

Bilder

Utmärkelsen Årets volontär instiftades av Volontärbyrån 2017, för att uppmärksamma det ideella engagemanget och hylla alla miljontals ideellt engagerade människor i Sverige. Vinnaren koras på FN:s Internationella frivilligdag den 5 december.

Årets volontär – en utmärkelse för att hylla det ideella engagemanget 

Utmärkelsen Årets volontär instiftades av Volontärbyrån 2017, för att uppmärksamma det ideella engagemanget och hylla alla miljontals ideellt engagerade människor i Sverige. Årets volontär ger oss en chans att på Frivilligdagen 5 december - som är en av FN:s internationella temadagar - att hylla och tacka alla de drygt fyra miljoner svenskar som engagerar sig ideellt. Utmärkelsen Årets volontär är ett tillfälle att uppmärksamma en av alla dessa eldsjälar.

Nominera en eldsjäl till Årets volontär 2023

Nominera en volontär i din organisation som du tycker förtjänar att uppmärksammas för sitt ideella engagemang. Det kan vara någon som varit engagerad länge, någon som är helt ny i organisationen eller någon som gjort något extraordinärt under året, det väljer du. Nominera till Årets volontär senast den 22 oktober
Nominera till Årets volontär 2023 här 

Årets volontär 2023 genomförs med bidrag från Kungliga Patriotiska Sällskapet och Fremia. 

Fler nyheter

De är finalister i Årets volontär

De är finalister i Årets volontär

Nu har tolv finalister till utmärkelsen Årets volontär utsetts. Det är den ideella verksamheten Volontärbyrån som för sjunde året i rad utser Årets volontär bland 150 nomineringar från organisationer över hela Sverige. Årets volontär koras på Internationella frivilligdagen den 5 december.