Ebba ska jobba för att "Engagera Alla"

Bilder

Volontärbyrån välkomnar Ebba Carlson som projektmedarbetare och kommunikatör i projektet ”Engagera alla”, som har stöd från Allmänna Arvsfonden.

– Jag kommer främst arbeta som kommunikatör och projektmedarbetare i projektet, vars syfte är att underlätta för personer med en funktionsnedsättning att engagera sig ideellt. Vi kommer fokusera både på att stötta föreningar att bli mer inkluderande i sitt arbetssätt, och lyfta ideella personer med en funktionsnedsättning för att inspirera flera till att engagera sig.

Jag ser mycket fram emot att få vara med och utveckla det svenska föreningslivet genom att ta fram metoder och verktyg för ökad inkludering. För mig är möjligheten att engagera sig ideellt en väsentlig del av en fungerande demokrati och något jag vill vara med och bidra till!
 
Ebba har tidigare arbetat som projektledare och programansvarig på IM, Individuell Människohjälp, där hon främst fokuserade på frågor som rörde kvinnors rättigheter, inkludering och ideellt engagemang.

– Jag började på IM som volontär inom projektet ”Kvinnokraft” via ett uppdrag som Volontärbyrån förmedlade. Ett år in i projektet fick jag ta över som projektledare. Det känns lite som att cirkeln sluts nu när jag får vara med och stötta andra att hitta sin väg in i föreningslivet!
 
Vill du komma i kontakt med Ebba?
Mejla henne på [email protected] eller ring 0735-70 32 63.

Fler nyheter

Välkomna Cecilia Bergh och Marcus Karlén, ambassadörer för Volontärbyrån

Välkomna Cecilia Bergh och Marcus Karlén, ambassadörer för Volontärbyrån

Volontärbyrån välkomnar två ambassadörer, Marcus Karlén och Cecilia Bergh. Genom sitt ambassadörskap kommer de bidra till att vara ansikten utåt för Volontärbyrån i olika sammanhang. Både Cecilia och Marcus fann vägen in till det ideella engagemanget genom Volontärbyrån. De uttrycker en tacksamhet för de positiva effekter som volontärskapet haft för dem själva, men även andra människor utifrån ett större sammanhang.