JUL I GEMENSKAP: Sök uppdrag nu!

Bilder

Jul i Gemenskap är ett event som erbjuder människor i Stockholm ett värdigt julfirande. Nu söker vi efter volontärer för fullt, anmäl dig redan idag och gör en insats under julen.

Sedan 2007 har ett antal organisationer i Stockholm genomfört Jul i Gemenskap. I gemenskapen ryms de som lever i hemlöshet, ensamhet, fattigdom eller personer i annan utsatthet. Jul i Gemenskap genomförs tack vare frivilliga insatser och gåvor. För sjuttonde året i rad vill vi under tre dagar; julafton, juldagen och annandagen, skapa en fest dit alla är välkomna och där gästen och festen står i fokus. 
Behovet av volontärer ser olika ut för de olika dagarna och olika platserna, välkommen med din intresseanmälan och varmt välkommen till en Jul i Gemenskap!

Jul i Gemenskap - Immanuelskyrkan
Jul i Gemenskap genomförs på flera platser. Firandet i Immanuelskyrkan är det största, med middag i form av jultallrik, sker i Immanuelskyrkan som räknar med 500 gäster och 70 volontärer varje dag under juldagarna. Under arrangemanget behöver vi hjälp med flera olika saker så kika gärna in på alla uppdrag. 
Jul i Gemenskap - Immanuelskyrkan är ett samarbete mellan Ny Gemenskap, Volontärbyrån och Immanuelskyrkan. 

Sök uppdrag till Jul i Gemenskap - Immanuelskyrkan här

 
Engagera dig i jul?!
Känner du att du vill göra skillnad och engagera dig som volontär under julen och bor på andra orter i Sverige. Sök efter "Jul" i fritextfältet och du hittar alla uppdrag som är ändamålstaggade "Jul". 

Fler nyheter

De är finalister i Årets volontär

De är finalister i Årets volontär

Nu har tolv finalister till utmärkelsen Årets volontär utsetts. Det är den ideella verksamheten Volontärbyrån som för sjunde året i rad utser Årets volontär bland 150 nomineringar från organisationer över hela Sverige. Årets volontär koras på Internationella frivilligdagen den 5 december.

Årets volontär 2023

Årets volontär 2023

Nominera en volontär i din organisation som du tycker förtjänar att uppmärksammas för sitt ideella engagemang senast den 22 oktober.