Junis Älvsborg — 2 platser

Junis Vänersborg söker ledare till PÅSKLOVET/SOMMARLOVET

Beskrivning

IOGT-NTOs Barnorganisation Junis i Vänersborg söker fler ledare och barn till sin verksamhet.
Många barn behöver komma med i bra verksamheter med bra trygga vuxna, som ledare hos oss får du en utbildning och stor erfarenhet som berikar dig och ditt CV.
I Junis får du möjlighet att utgå från dina egna intressen när en leder en barnverksamhet. Oavsett om du vill hålla på med läger, film, disco, pyssel eller teater så får du redskapen för att bli den trygga ledare barnen behöver. Det är regelbundna aktiviteter med olika innehåll och längd, det gör ni upp gemensamt. Lokaler finns på bland annat Vallgatan i Vänersborg.

Bli ledare och gör skillnad!

Drogfrihet och människor lika värde

Demokrati är grunden i föreningarna och vi är stolta över att barn och ledare demokratiskt bestämmer tillsammans. Som ledare tar du ställning för en nykter livsstil och för alla människors lika värde.

Vi söker dig som vill hjälpa oss att få fler barn att hitta till vår verksamhet
Vi söker dig som är 15 -87 år, som tagit/tar avstånd från alkohol och andra droger och är redo att ta dig an det ideella uppdraget som en av Sveriges viktigaste ledare. Du kommer att ge av din tid och ditt engagemang och gör skillnad för varje barn du möter. I gengäld ger vi dig utbildning, erfarenheter och minnen för livet.
Du kan vara en lärare, pedagog, farmor, morbror, studerande, arbetande person som vill göra en viktig skillnad för fler barn, och förändra samhället till en mer positiv plats! Du/ni kanske redan har en förening som vill tillsammans göra skillnad, då kan vi utbilda hela föreningen samtidigt! Vi har många föreningar som utbildat sig hos oss och numera kör Junisverksamhet i sin förening.

Vi behöver någon/några som vill vara ledare för barn i olika åldrar under de olika loven i Vänersborg. (och veckoverksamhet om en vill det ) Vi vill att fler barn skall få chansen att delta på roliga aktiviteter under loven, och där behöver vi Dig! Ju fler barn vi får in i vår verksamhet, desto fler barn får det lite bättre.
Runt 400.000 barn har en eller fler vårdnadshavare i riskbruk, kan vi erbjuda en trygg, rolig stund i vår verksamhet så gör det skillnad!
Vill du bidra till att fler barn får chans att bli en del av oss, så hör av dig!
Ta gärna med dig dina vänner så ni är ett gott gäng! Du får ledarutbildning hos oss och du får bra erfarenhet och en fin utbildning att lägga till i ditt CV och hjärta!

Minsta åtagande

Att delta vid några tillfällen under året

När och var sker uppdraget

Det bestäms vid första mötet tillsammans!

Platser

  • Vänersborg
  • Trollhättan

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag