Andréa är ny kommunikatör med fokus på föreningar i Stockholm

Bilder

Nu välkomnar vi Andréa Hamdan till Volontärbyrån. Andréa är vikarierande kommunikatör med fokus på föreningar i Stockholm.

– Jag ser fram emot att få vara med och inspirera och uppmuntra fler till ideellt engagemang i Stockholmsområdet. Något jag tycker känns extra kul är att även få arbeta med Årets volontär och Frivilligdagen och uppmärksamma dem som brinner lite extra för sitt engagemang och sin förening.
 
Ideellt engagemang är extra viktigt i tiden vi lever i just nu, det är en perfekt möjlighet att kanalisera sin klimatångest eller intresse för en fråga i praktisk handling. Jag har själv varit aktiv i flera olika föreningar och tycker själv att det ger en känsla av att en bidrar med något och att en känner sig behövd.

Andréa har tidigare varit kommunikatör på Nordens största forum för mänskliga rättigheter, Mänskliga Rättighetsdagarna. Där hon gjorde allt från sociala medier till att rekrytera pressvolontärer.
 
– Jag har tidigare använt mig av Volontärbyrån för att hitta volontärer till MR-dagarna och har därav erfarenhet av vilka utmaningar och möjligheter som finns. Det känns därför roligt att nu vara på andra sidan och i stället stötta föreningar i deras behov.

Vill du komma i kontakt med Andréa?  Mejla henne på [email protected] eller ring 0735-70 32 63.

Fler nyheter

Volontärbyrån på plats i Almedalen

Volontärbyrån på plats i Almedalen

Hur säkrar vi engagemanget i framtiden? Hur kan vi skapa ännu bättre förutsättningar för ett ideellt engagemang som stärker demokratin, förebygger ofrivillig ensamhet och främjar tilliten och gemenskapen i vårt samhälle?