Läkare i Världen — 2 platser

Läkare i Världen söker läkare, sjuksköterskor och undersköterskor till mottagning i Malmö och Helsingborg

Beskrivning

Läkare i världen är en människorättsorganisation som verkar för allas rätt till vård. På våra mottagningar träffar vi människor som står helt utanför den offentliga vården och nekas sin rätt till hälsa. Vi ger vård och medicin till människor i utsatthet men vi arbetar även för deras rätt till offentlig vård. I Malmö bedriver vi medicinsk klinik där volontära läkare och sjuksköterskor arbetar.

Som volontär hos Läkare i Världen ingår du i en gemenskap tillsammans med andra volontärer som alla vill arbeta för mänskliga rättigheter och där alla kan bidra med sin speciella kompetens. Ditt arbete kommer att bidra till att människor som lever i utsatthet får vård och stöd.

Just nu söker vi läkare, sjuksköterskor och undersköterskor till vår mottagning i Malmö och till vår nyöppnade mottagning i Helsingborg. Kom och gör skillnad tillsammans med oss!

Minsta åtagande

Uppdraget utförs i Malmö, nära Södervärn, eller i Helsingborg på Södergatan. Våra öppettider på mottagningarna är 18:00-20:00. Minsta åtagande är att kunna vara på plats en torsdagskväll i månaden.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs i Malmö, nära Södervärn, eller i Helsingborg på Södergatan. Våra öppettider på mottagningarna är 18:00-20:00.

Platser

  • Malmö
  • Helsingborg

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

Svenska Djurambulansen

Stockholm - Schemakoordinator

  • Djur och natur
Plats Botkyrka, Danderyd, Ekerö och 23 andra platser
Fjärrarbete På distans