Junis Älvsborg — Alingsås

Barnledare för påsklovsaktiviteter i Alingsås

Beskrivning

Junis i Alingsås kommer under påsklovet arrangera  olika dagar med aktiviteter där vi gärna introducerar in nya ledare till verksamheten!

IOGT-NTOs Barnorganisation Junis i Alingsås söker fler ledare till sin verksamhet.
Många barn behöver komma med i bra verksamheter med bra trygga vuxna, som ledare hos oss får du en Ledarutbildning och stor erfarenhet som berikar dig och ditt CV. Du får även digitala utbildningar, ledarträffar och annat skoj!
I Junis får du möjlighet att utgå från dina egna intressen när du leder en barnverksamhet. Oavsett om du vill hålla på med läger, film, disco, sport, pyssel eller teater så får du redskapen för att bli den trygga ledare barnen behöver. Det är regelbundna aktiviteter med olika innehåll och längd, det gör ni upp gemensamt. Lokaler finns på Oscarsgatan.5 i Alingsås. Vid fint väder finns det fina miljöer i att umgås med barnen runtomkring lokalen.
Ungefär 400.000 barn har en eller två föräldrar i riskbruk, det är för dem vi vill göra bra aktiviteter med bra trygga vuxna, och även alla andra barn som behöver bra verksamhet på sin fritid. Vi vill göra skillnad för barn och unga- häng med oss!
Läs gärna mer om junis.se och junis.se/alvsborg för att få mer information om vår organisation!

Drogfrihet och människor lika värde

Demokrati är grunden i föreningarna och vi är stolta över att barn och ledare demokratiskt bestämmer tillsammans. Som ledare tar du ställning för en nykter livsstil och för alla människors lika värde. Det är för att många av dessa barn har jobbiga upplevelser av alkoholen och andra droger.

Vi söker inte vilken ledare som helst
Vi söker dig som är minst 15 år och upp till 92 år, som tagit/tar avstånd från alkohol och andra droger och är redo att ta dig an det ideella uppdraget som en av Sveriges viktigaste ledare. Du kommer att ge av din tid och ditt engagemang och gör skillnad för varje barn du möter. I gengäld ger vi dig utbildning, erfarenheter och minnen för livet. Du kan vara en pappa, en mormor, arbetssökande, studerande, pensionär, arbetande...det viktigaste är att du vill bidra till att fler barn och unga får en bättre fritid. Ni kan vara flera stycken som leder en grupp tillsammans, det är bara roligt! Ta med dina vänner och gör skillnad på riktigt! Du ger av din tid och engagemang och du gör skillnad för fler...
Läs gärna mer på vår hemsida och facebooksida.
junisälvsborg

Varmt välkommen att delta!
Läs gärna mer om junis på junis.se

Minsta åtagande

Att du kommer på ett par träffar! om du går ledarutbildningen förväntas du hålla minst 10 träffar under året.

När och var sker uppdraget

På Oscarsgatan.5 i Alingsås

Tillgänglighet

Ingång på sidan av huset till hissen i fastigheten.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Senaste uppdragen

Räddningsmissionen

Chaufför till MatRätt

  • Ekonomisk/social utsatthet
  • Klimat och miljö
  • Social gemenskap
Plats Göteborg