Hanna Jegermalm, ny praktikant på Volontärbyrån!

Bilder

Hanna studerar mänskliga rättigheter vid Enskilda Högskolan i Stockholm och kommer göra sin praktik hos Volontärbyrån under våren 2024. Hon har ett brett intresse för människor, civilsamhällesfrågor och mänskliga rättigheter, särskilt nära hjärtat ligger barns rättigheter. 

- Jag ser fram emot att var en del av Volontärbyråns viktiga arbete för civilsamhället som i sin tur stärker det demokratiska och fria samhället underifrån. Volontärbyråns unika plattform kommer att ge mig en mycket värdefull inblick i den påverkan som volontärinsatser har för demokratifrågor, social välfärd och människors välbefinnande. Jag är tacksam över att få möjligheten att kombinera min passion för mänskliga rättigheter med praktisk erfarenhet inom en ideell verksamhet med engagerade och drivna medarbetare.

Välkommen Hanna, vi ser fram emot en vår tillsammans med dig! 

Fler nyheter

Välkomna Cecilia Bergh och Marcus Karlén, ambassadörer för Volontärbyrån

Välkomna Cecilia Bergh och Marcus Karlén, ambassadörer för Volontärbyrån

Volontärbyrån välkomnar två ambassadörer, Marcus Karlén och Cecilia Bergh. Genom sitt ambassadörskap kommer de bidra till att vara ansikten utåt för Volontärbyrån i olika sammanhang. Både Cecilia och Marcus fann vägen in till det ideella engagemanget genom Volontärbyrån. De uttrycker en tacksamhet för de positiva effekter som volontärskapet haft för dem själva, men även andra människor utifrån ett större sammanhang.