Hanna Jegermalm, ny praktikant på Volontärbyrån!

Bilder

Hanna studerar mänskliga rättigheter vid Enskilda Högskolan i Stockholm och kommer göra sin praktik hos Volontärbyrån under våren 2024. Hon har ett brett intresse för människor, civilsamhällesfrågor och mänskliga rättigheter, särskilt nära hjärtat ligger barns rättigheter. 

- Jag ser fram emot att var en del av Volontärbyråns viktiga arbete för civilsamhället som i sin tur stärker det demokratiska och fria samhället underifrån. Volontärbyråns unika plattform kommer att ge mig en mycket värdefull inblick i den påverkan som volontärinsatser har för demokratifrågor, social välfärd och människors välbefinnande. Jag är tacksam över att få möjligheten att kombinera min passion för mänskliga rättigheter med praktisk erfarenhet inom en ideell verksamhet med engagerade och drivna medarbetare.

Välkommen Hanna, vi ser fram emot en vår tillsammans med dig! 

Fler nyheter

Volontärbarometern 2024: Trots ekonomiska utmaningar vill många bli volontärer

Volontärbarometern 2024: Trots ekonomiska utmaningar vill många bli volontärer

Det ekonomiska läget har påverkat människors möjlighet att engagera sig ideellt, samtidigt som samhällsläget ökar motivationen att vilja bidra. Det visar Volontärbyråns nya rapport om det ideella engagemanget, Volontärbarometern 2024. Rapporten bygger på enkätundersökningar bland volontärer och representanter för ideella organisationer.

Unga killars engagemang i fokus för Volontärbyrån i Almedalen

Unga killars engagemang i fokus för Volontärbyrån i Almedalen

Även i år är Volontärbyrån en av medarrangörerna till Civilsamhällesarenan i Almedalen. Civilsamhällesarenan anordnas av flera av Sveriges ledande civilsamhällesorganisationer och Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor. Volontärbyrån arrangerar ett panelsamtal på temat Var är de unga männen? Och hur kan vi engagera dem?