Lägg grunden för engagemanget

Bilder

Det här är utbildningen för dig som vill att era volontärer ska trivas och stanna länge i er förening. Utbildningen tar avstamp i utmaningen med att balansera engagemanget hos individen med de strukturer som finns i föreningen.

 Utbildningen tar upp hur du kan: 
  • få en förening där alla arbetar mot gemensamma mål
  • få nöjda volontärer som stannar länge 
  • balansera föreningens strukturer och rutiner med volontärernas önskemål
  • hantera relationen mellan olika roller i föreningen, exempelvis anställda och volontärer. 
  • förstå utmaningar och möjligheter med att leda ideella.

Denna heldagsutbildning passar dig som är engagerad eller anställd i en relativt nystartartad förening men också för dig i en organisation som funnits länge och vill ta ett omtag kring att engagera ideella. Under utbildningen får du verktyg för att leda och hantera frivilliga i föreningen och stora möjligheter att höra hur andra arbetar och så att ni kan inspireras av varandra. 

Efter att du anmält dig får du ett automatiskt mejl om att vi mottagit din anmälan. Vi kontaktar sedan dig för att bekräfta att du fått en plats samt ger dig mer praktisk information kring utbildningen. Utbildningen är kostnadsfri för föreningar på de orter där vi erbjuder den, läs mer under respektive tillfälle.

Anpassad utbildning:
Tycker du den här utbildningen låter intressant men saknar ett tillfälle som passar dig? Då kan du anlita oss att genomföra utbildningen i din organisation eller på din ort.
Mejla förfrågan eller ring Johan Dahlén Strömgren, utbildningsansvarig 070-2263206.