Östersund

Hej främling!

Tillsammans för innanförskap

Hej främling!

Beskrivning

Hej främling! grundades i Jämtland men har under de senaste åren etablerat verksamhet på massor med nya orter ute i Sverige. Idag har vi regelbundna aktiviteter från Kiruna i norr till Malmö i söder, i totalt 7 olika län. Vi jobbar med psykisk och fysisk hälsa för alla genom att skapa möten mellan människor. Vi har en otrolig framfart där många möten har skapats på de jämtländska fjällen, genom körer, tjejpromenader, löpträningar, fotbollsmatcher, dans under myggtäta augusti eftermiddagar, mörka novemberkvällar och strålande marsdagar.
Vi har även haft ett stort genomslag medialt där vi blivit nominerad till många priser för vårt arbete och även tv-serien "Känn dig som hemma". Alla våra aktiviteter är gratis och för alla.
Vi drömmer om att leva i ett samhälle med livskraftiga människor där alla upplever god fysisk och psykisk hälsa. Vi verkar för att alla ska ha möjlighet att ingå i relationer och nätverk som är värdefulla för både den enskilda och samhället i stort. Vi drömmer om gränslös integration, där alla lever i ett innanförskap som är ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart.
 

Bevaka organisationen

Skapa en bevakning för att få mejl när nya uppdrag publiceras.

Uppdrag

Adress

Samuel Permans gata 13, 831 31 Östersund

Har du någon fråga?

Kontakta Hej främling!

Webbplats

www.hejframling.se

Sociala Medier