Bris — Umeå

Bris söker volontärer med uppdrag att öka kunskap och engagemang för barnets rättigheter i Umeå!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

“Bris är nog den ända platsen jag är ärlig på. Det är så himla skönt och få ut allt. Jag är stolt över vart jag kommit men denna ära kan jag inte ta själv, alla kuratorn som hjälpt mig och gett mig tips över min ångest och press. Tack bris det bästa stället jag vet💗💗💗 “  
Bris startade 1971 som en rörelse för barnets rättigheter av människor som vägrade se på medan barn for illa. Idag, 50 år senare, är den rörelsen och den kampen lika stark och lika viktig.   
Som volontär i Bris är du med i ett inspirerande och viktigt sammanhang, där du tillsammans med andra volontärer gör stor skillnad för barn nu och i framtiden. Stödjande samtal med barn ingår inte i Bris volontäruppdrag. Bris stöd till barn ges genom utbildade kuratorer, dygnet runt i vår telefon, chatt, mejl eller på våra fysiska Brismottaningar. Som volontär är du viktig på andra sätt, till exempel genom att sprida kunskap om hur Bris stöd fungerar och om barnets rättigheter, så att fler barn kan få stöd och bli lyssnade på.   
När du ger av din tid, din kraft och dina förmågor är du som volontär i Bris med och skapar ett tryggare och bättre samhälle för barn.   
Låter det intressant? Som volontär i Bris får du också utbildning och kontinuerlig kunskapspåfyllnad inom olika barnrättsområden, och möjlighet att påverka Bris som organisation.   
  
Brisvolontär med uppdrag att öka kunskap och engagemang för barnets rättigheter  
Som volontär med det här uppdraget är du superviktig för att både öka kunskapen och få fler människor att engagera sig för barnets rättigheter lokalt och regionalt där du bor. Du sprider Bris nätverk och deltar vid Bris nätverksträffar. Du påverkar också beslutsfattare och allmänheten utifrån Bris budskap genom spridning av information. Uppdraget handlar också om att öka kunskapen hos såväl vuxna som hos barn och unga när det gäller Bris stöderbjudanden och barnets rättigheter bland annat vid festivaler, familjedagar och andra evenemang. Uppdragen kan ske både dagtid på vardagar, kvällar och helger. 
Uppdraget passar dig som:  
  • Är social och gillar att prata med nya människor 
För att bli Brisvolontär med uppdrag att öka kunskap och engagemang för barnets rättigheter blir du efter din intresseanmälan som första steg inbjuden till ett samtal där vi tillsammans pratar mer uppdraget. Du kommer också bland annat att få utbildning av Bris och lämna in utdrag från Polisens belastningsregister.  
Varmt välkommen med din intresseanmälan!    

När och var sker uppdraget

Uppdragen kan ske både dagtid, kvällstid och helger. Uppdrag i andra kommuner kan komma att finnas.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen