Räddningsmissionen — Göteborg

Chaufför till MatRätt

Beskrivning

Vi söker en person som vill vara del i arbetet med våra tre MatRätt-butiker. Uppdraget är att som chaufför hämta och leverera varor som vi får skänkta till oss. MatRätt är en social supermarket som gör gott för både människa och miljö, bla genom minskat matsvinn.

Alla är välkomna att handla hos oss, men vi finns framför allt till för våra medlemmar med låg inkomst som har svårt att få pengarna att räcka till i vanliga livsmedelsbutiker. Som medlem kan man köpa varor till en tredjedel eller mindre av vanligt butikspris. Förutom billig mat till medlemmar och minskat matsvinn gör MatRätt det möjligt för personer att arbetsträna i en positiv butiksmiljö. 

Har du B-körkort, gillar att köra och vill hjälpa till med att säkra butikens inflöde av varor så är detta uppdrag för dig. Vi ser gärna att du har vana att köra stora fordon och har ett gott lokalsinne. I detta uppdrag blir du en viktig del i ett större sammanhang. I våra butiksteam finnas både anställd personal, volontärer och arbetstränande. 

Det är viktigt att du som volontär delar vår värdegrund. Tillsammans skapar vi fina möten med våra kunder och medlemmar. Varmt välkommen med din ansökan!

Minsta ålder för uppdraget är 25 år.

Minsta åtagande

Måndagar 08.00-12.00

När och var sker uppdraget

Måndagar 08.00-12.00. Uppdraget utgår från Maträtt-butiken på Flatås torg, Synhållsgatan 14.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen