Äldrekontakt — Gävle

Har ett stort hjärta och gillar att baka? Hjälp ensamma äldre att träffas över en fika- bli fikavärd i Äldrekontakts fikagrupp i Gävle!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Äldrekontakt vill nu starta en fikagrupp i Gävle och vi hoppas just du vill var med!
 
Äldrekontakt ordnar fikaträffar för äldre runtom i Sverige som bor ensamma och inte har så mycket kontakt med släkt och vänner. Värdfamiljer bjuder hem de äldre på fika och en liten pratstund. Vi ser nu över möjligheten att starta en fikagrupp i Gävle och hoppas just du vill bara med oss.

Vi söker nu efter personer som kan bjuda hem fikagäster i Gävle. Har du några timmar över, vill gärna träffa andra personer och vill göra något samhällsnyttigt på din fritid? Är du en hejare på att baka? Då är det dig vi söker.

Om du vill göra en meningsfull insats kan du ingå i vårt nätverk av volontärer!

Som en av våra fikavärdar bjuder du hem på fika 1-2 ggr i halvåret. Träffarna äger rum på söndagseftermiddagar mellan 15-17. Du bjuder din fikagrupp med äldre gäster samt 2-3 volontärchaufförer samt en volontärgruppledare 1 gång på våren samt 1 gång på hösten.

En kort stund - en massa skratt - en bestående skillnad...

Minsta åtagande

Fikaschemat roterar på fikavärdarna i din grupp men som fikavärd bjuder du på fika 1-2 ggr i halvåret mellan klockan 15-17.

När och var sker uppdraget

Hemma hos dig

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen