Skog och Ungdom Väst

Kreativ sociala-medier ansvarig

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Har du någon gång önskat att du hade en egen skogs-youtubekanal? Eller är du riktigt duktig på att ta bilder på skog och natur som du skulle vilja dela med fler? Då är det dig vi söker!

Skog och Ungdom Väst är en ideell förening som syftar till att fler barn och unga ska upptäcka skogen, naturen och lära sig mer om allemansrätten. Vi träffar varje år runt 2000 barn i våra verksamheter, men har svårt att hitta ”vårt sätt” att fortsätta nå dem även på digitala plattformar.

Vårt syfte med en digital närvaro är att få fler att kunna lära sig mer om skog och natur, nå ut med våra aktiviteter till nya målgrupper och framför allt att inspirera fler till att gå ut! I dagsläget finns en Faceboksida och en Instagram, men vi är öppna för förslag!

Till din hjälp finns våra anställda som kan bistå med administration och material som behövs. Vi har även ett stort förråd med friluftprylar som gärna får användas.

Vem är det vi söker?
Vi letar efter dig som gillar att vara kreativ och komma med nya idéer. Du har tid att lägga på att skapa innehåll till sociala medier som kan publiceras ungefär en gång i veckan. Du är självgående i ditt uppdrag, men kan lyssna in föreningens behov och målsättningar.
Du behöver inte ha tidigare kunskap om skog och natur, om du själv känner att det går att göra bra material ändå.
Välkommen att anmäla intresse!

Minsta åtagande

Skapa och publicera ett inlägg per vecka, vilket kan variera i tidsåtgång beroende på vad du vill skapa.

När och var sker uppdraget

När och där du vill.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen