Rädda Barnen, Solna Sundbyberg — 2 platser

Rädda Barnen i Solna Sundbyberg söker nya ledamöter!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vill du bli en av Rädda Barnens nya ledamöter i Solna-Sundbyberg? 

Rädda Barnen söker flera personer som brinner för barns rättigheter och vill göra konkret skillnad. Till detta uppdrag söker vi nu dig som vill hjälpa till som styrelseledamot i lokalföreningen Rädda Barnen Solna-Sundbyberg.  
Som styrelseledamot i Rädda Barnen erbjuds du ett socialt sammanhang där du kan berika din kompetens och erfarenhet samtidigt som du stöttar och hjälper Solna och Sundbybergs barn på olika sätt. Som styrelseledamot kommer du att leda och planera aktiviteter för barn tillsammans med lokalföreningen, vilket kan innebära till exempel medverkan vid sommar och julmarknader, kommunikationsinsatser, event, möten med kommun/skolor, och planering av årsstämma. Inför uppstart får du en grundutbildning och därefter erbjuds du även som volontär löpande utbildningar under uppdragets gång.  

Inom Rädda Barnen värnar vi om att hitta individer med olika erfarenheter och kunskaper och inte minst god samarbetsförmåga. Alla som är öppna för nya människor och kulturer är välkomna att delta i verksamheten i Rädda Barnen. Din bakgrund kan vara att du har direkt erfarenhet av någon form av barnverksamhet, erfarenhet att planera och genomföra olika evenemang och aktiviteter för barn, är kreativ och idérik och/eller att din erfarenhet är av organisatorisk eller ekonomisk karaktär. Fundera gärna på vad du kan bidra med till Rädda Barnen.

Specifika önskemål eller information 
Du får gärna ha vana av styrelsearbete men vi välkomnar även personer utan sådan tidigare erfarenhet. 

Särskilda meriter kan vara: 
  • god kunskap om barnrättskonventionen och i övrigt om barns rättigheter
  • anordna event, föreläsningar eller workshops 

OBS! Styrelseposter är volontärtid och varken ersättning eller arvode utgår.

Minsta åtagande

Ca. 2 timmar per månad. Våra styrelsemöten sker ca en gång i månaden (uppehåll under sommaren) och är förlagda till kvällstid. Däremellan tas operativa beslut via mejl, samt att man deltar/följer upp inom existerande verksamheter.

När och var sker uppdraget

Uppdraget sker i Solna Sundbyberg (kan även medverka vid styrelsemöten digitalt). Du väljs för 2 år.

Platser

  • Sundbyberg
  • Solna

Tillgänglighet

För att styrelsemötena ska vara tillgängliga för alla finns även möjlighet att delta via länk.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen