Röda korsets ungdomsförbund Lund — Lund

Sök en givande och rolig styrelsepost som ekonomiansvarig i Röda Korsets Ungdomsförbund!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Brinner du för att göra skillnad för barn och unga? Vill du engagera dig i en styrelse som arbetar för att alla barn och unga ska må bra och känna sig trygga? Tycker du att det är spännande med ekonomiarbete? Vi på RKUF Lund söker nu en person som vill vara med i vårt strategiska och utvecklande arbete för verksamheterna i Lundakretsen, genom posten som ekonomiansvarig. 

Om du vill jobba i ett team med andra och göra skillnad i samhället är detta ett uppdrag för dig. Som ekonomiansvarig är ditt uppdrag att sköta det löpande ekonomiarbetet inom föreningen och hjälpa föreningens ekonomi. Du kommer bland annat att söka bidrag och se till att ekonomin håller sig stabil. Vi hjälps dock alla åt med detta i styrelsen!

Som ekonomiansvarig är du tillsammans med övriga styrelsen med och utvecklar föreningen och beslutar om frågor som berör våra verksamheter. Styrelsens uppdrag är att leda och utveckla föreningen. Styrelsearbetet innefattar även att anordna externa evenemang så som utställningar på skolor, att delta på mässor och att föra fram ungas röst i samhället. Som ekonomiansvarig får du utbildning och stöttning genom hela ditt uppdrag. Var ambitionsnivån ska ligga bestämmer styrelsen tillsammans.

Hoppas att du vill vara med i vår härliga styrelse :)

När och var sker uppdraget

Uppdraget kommer genomföras i Lund. Det kan också gå bra att ta vissa möten på distans.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen