Giving People

Support via vårt Instagramkonto gör skillnad! Kundtjänst på instagram hos oss gör vardagen bättre för socioekonomiskt utsatta barn i Sverige.

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Giving People söker en volontär som kan arbeta med organisationens kundtjänst på Instagram.

Du kommer att arbeta i ett spännande och utmanande team där du får stora möjligheter till erfarenhetsutbyte och personlig utveckling. Du blir en del av en rikstäckande organisation. 

Vi söker dig som brinner för att göra skillnad och har engagemanget att arbeta ideellt.

Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbete, mycket goda kunskaper i svenska och engelska samt datorvana. Kunskap i att hantera Instagram är ett krav.  Talar du fler språk är det en mycket god merit.  Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med människor är det viktigt att du är trygg i att föra skriftliga samtal. Allt arbete sker under sekretess.

Du som söker bör vara välstrukturerad, stresstålig, självgående, social, positiv, och väldigt serviceinriktad. Du ska ha stort tålamod och kunna prata med alla olika sorters människor med stor respekt. Vi ser det som en styrka att du är flexibel, lättlärd och snabbt kommer in i nya roller.

Uppdraget kommer att bestå av att besvara meddelande och kommentarer på Instagram. Du kommer att vara en viktig del av att utveckla och driva organisationens arbetet med Instagram framåt.

Processen:
Efter att du anmält ditt intresse för uppdraget här på Volontärbyrån, kontaktas du via mail för uppföljning av CV samt personligt brev.
Observera att endast fullständiga ansökningar med CV och personligt brev kommer att hanteras samt att uppdraget inte är avlönat.

Minsta åtagande

5 timmar i veckan

När och var sker uppdraget

Från din egna dator, varifrån du vill, behöver inte ens vara i Sverige. Ditt uppdrag hos oss blir skräddarsytt och anpassat utefter dina förutsättningar

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Brottsofferjouren, Helsingborg

Är du vår nya stödperson?

  • Ekonomisk/social utsatthet
  • Mänskliga rättigheter
Plats Bjuv, Helsingborg, Höganäs
Fjärrarbete På distans