Insamlingsstiftelsen Kattjouren

Trådvärd till sociala medier

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Insamlingsstiftelsen Kattjouren finns för djurindivider av alla slag, inte enbart familjedjur som katter och hundar. När djurs liv står på spel eller behöver bli bättre vill vi finnas där. Från en djurrättslig grund stöttar vi djurskyddsinsatser och bildar opinion för att djurens intresse av att få leva ska respekteras. Vården vi bekostar, vårt påverkansarbete och våra juridiska insatser gör livräddande skillnad för katter, hundar och andra djur.
Vår vision är en värld där hemlöshet inte är skäl att avsluta ett djurs liv. Vi arbetar för att hemlösa katters samt andra djurs rätt att leva ska ses som självklar och respekteras av myndigheter, vårdgivare och människor i allmänhet.

Vi söker dig som är fast besluten att hjälpa katter och andra djur, som ser sambandet mellan engagemang i en tråd i sociala medier och livräddande insatser och är beredd att ge av din egen tid för att på distans göra all världens skillnad för en liten individ i stor nöd. 
Insatserna som behövs är att skriva och kommentera i trådar om medel till livräddande vårdinsatser och opinion i frågor där djurs liv står på spel.

Via Stiftelsen Kattjouren kan du göra avgörande skillnad för otroligt många djurindivider. Du behöver ha en telefon eller dator och arbetet utförs på distans.
Vi söker dig som har tid att lägga minst fem timmar per vecka, har lätt för att uttrycka dig med värme och fullföljer det du tar på dig. Framförallt söker vi dig som vill rädda djur på det här sättet. Du kommer få en genomgång och ha möjlighet till handledning.

Välkommen att anmäla intresse. Vi hoppas att vi hör av dig!

Minsta åtagande

Fem timmar/veckan

När och var sker uppdraget

Vi kommer tillsammans överens om tider som passar dig och verksamheten. Ett önskemål är kvällstid.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara