Food2change — Kumla

Utåtriktad matförmedlare söks till Kumla för att sprida glädje!

Spara

Beskrivning

Det är förvånansvärt enkelt att göra något gott och Du saknas i vårt team! Som matförmedlare hjälper du till så att överlämningen av mat - från butik till hjältemedlem - går till så smidigt som möjligt.  Uppdraget tar ca 2 timmar per tillfälle. Och du bestämmer själv hur ofta du har möjlighet att bidra.

​Du jobbar alltid i team. Tillsammans med minst en annan värd per tillfälle tar du hand om maten food2change får från butiken. Ni sorterar, inventerar och fördelar maten till de hjältar som kommer för att ta del av svinnet. Som värd lär du känna många nya ansikten och får ofta nya vänner och kul bekantskaper! Teamets medlemmar är i varierande åldrar, med olika bakgrunder, språkkunskaper och erfarenheter. Det vi gemensamt delar är att vi vill bekämpa matsvinnet och hjälpa medlemmar ekonomiskt. 

Vi behöver Dig, hör av dig nu! 

Minsta åtagande

Ett uppdrag tar ca 2-3 timmar beroende på hur mycket mat det är. du kan själv välja vilken dag och hur ofta du kan hjälpa till.

När och var sker uppdraget

ICA Nära Profilen i Kumla måndagar kl.15:00 och torsdagar kl.11:00 man kommer överens om en tid ca 1 timme innan när man träffas och går in tillsammans

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen