Föreningen Gröna Linjen — Stockholm

Vill du vara med och stötta människor i utanförskap?

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Föreningen Gröna Linjen har som ändamål att bedriva ideell verksamhet inom kulturområdet samt med särskild målsättning att verka för att dokumentärfilmen Gröna Linjen och boken Gröna Linjen ges ut. Föreningen ska verka för att skapa ekonomiska förutsättningar för föreningens filmteam och bokredaktion. Vi vänder sig till människor i alla åldrar, oavsett bakgrund. Föreningen ska aktivt arbeta för att motverka all form av diskriminering och arbeta med inkludering. Föreningen Gröna Linjen har en stark koppling till Södermalm, söderort och Hammarby IF. Nu söker vi volontärer som vill hjälpa oss att ta vårt sociala arbete framåt och/eller som vill hjälpa oss med försäljning av merch.

SOCIALT ARBETE
Vi är i utvecklingsfasen av vårt sociala arbete där vi på olika sätt vill hjälpa människor i utanförskap. Under 2022 skänkte vi en julklappar till säljare av Situation Sthlm. Vi hoppas kunna bedriva vårt arbete genom att hjälpa redan etablerade organisationer, men är öppna för nya idéer. Kanske vill du projektleda detta arbete? Eller kanske vill du vara en del av vårt volontärteam som vi bygger upp?

MERCHFÖRSÄLJNING
För att få pengar till både vårt sociala arbete och till vårt arbete med att stötta produktionen av filmen och boken säljer vi i samband med Hammarbys matcher merch. Vi säljer också i samband med marknader och annat där vi tycker det passar att vi finns på plats. Nu önskar vi bli fler. Gillar du Bajen och vill samtidigt stötta socialt arbete är du välkommen att höra av dig till oss.

Som en del av vårt team blir du också medlem i Föreningen Gröna Linjen och kommer bjudas in till filmpremiären.

När och var sker uppdraget

Du väljer själv när det passar. Då och då, oftast i samband med Hammarbys matcher på Nya Söderstadion/Tele 2 Arena.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen