523 volontäruppdrag
Bro i Uppsala

Välkommen till vårt Uppsalakontor. Sedan 2009 har Volontärbyrån ett lokalt kontor i Uppsala där vi jobbar för att uppmuntra till ideellt engagemang lokalt i Uppsala.

Vårt lokala arbete syftar till att inspirera människor till ideellt engagemang och stötta föreningar i arbetet med frivilliga.

Vi finns tillgängliga för löpande stöd och rådgivning till din förening och erbjuder även utbildningar, seminarier och nätverksträffar som ni kan ta del av. Se aktuella aktiviteter längre ned.

Kontakta oss om du vill ha mer information om vårt lokala arbete, boka in ett möte eller anmäl din förening till någon av våra utbildningar eller seminarier redan idag! 

 

Kontakta oss

Emelie Edin
emelie.edin@volontarbyran.org

Telefon: 072-700 39 30

Johan Dahlén Strömgren ​- FÖRÄLDRALEDIG
johan.dahlen@volontarbyran.org

Telefon: 070-226 32 06

Besöksadress
Ljusbärargatan 2
75423 Uppsala

Vi sitter i Studiefrämjandets lokaler på plan 3.

Våra lokaler är anpassade för rullstol och hiss och parkeringsmöjligheter finns. 

Vägbeskrivning

Nyhetsbrev
Vill du ha vårt nyhetsbrev som riktar sig specifikt till föreningar i Uppsala? 
Klicka här >>

Kommande aktiviteter i Uppsala

 

Engagemangsfrukost

Engagemangsfrukost är en öppen träff för alla i Uppsala som är intresserade av ideellt engagemang och föreningsliv. Du kan vara volontär, förtroendevald, anställd eller bara intresserad av att veta mer om ideellt engagemang och möta andra som vill prata om föreningslivet lokalt i Uppsala. Vi bjuder på lättare frukost. Du är välkommen mellan kl. 08.00-09.30.

INGA AKTUELLA DATUM

 

Sommarmingel 11 juni

Vi avslutar vårterminen med ett trevligt sommarmingel där vi även presenterar de senaste siffrorna från vår undersökning Volontärbarometern. Vi bjuder på dryck och tilltugg. Kl. 15.30-17.00

Anmälan