Lokalkontoret i Uppsala

Bilder

Välkommen till vårt Uppsalakontor. Sedan 2009 har Volontärbyrån ett lokalt kontor i Uppsala där vi jobbar för att uppmuntra till ideellt engagemang lokalt i Uppsala.

Vårt lokala arbete syftar till att inspirera människor till ideellt engagemang och stötta föreningar i arbetet med frivilliga. Vi finns tillgängliga för löpande stöd och rådgivning till din förening och erbjuder även utbildningar, seminarier och nätverksträffar som ni kan ta del av. Se aktuella aktiviteter längre ned. Kontakta oss om du vill ha mer information om vårt lokala arbete, boka in ett möte eller anmäl din förening till någon av våra utbildningar eller seminarier redan i dag!
 
Kontakt Uppsalakontoret
Emelie Edin
[email protected]
Telefon: 072-700 39 30

Johan Dahlén Strömgren ​
[email protected]
Telefon: 070-226 32 06

Besöksadress
Ljusbärargatan 2
75423 Uppsala
Vi sitter i Studiefrämjandets lokaler på plan 3. Våra lokaler är anpassade för rullstol och hiss och parkeringsmöjligheter finns. 

Aktiviteter i Uppsala

Nätverk

I Uppsala har vi en nätverksgrupp som ses ett par gånger per termin och samtalar om frågor kring samordning och rekrytering av frivilliga. Vill du delta i nätverket eller veta mer är du varmt välkommen att mejla Emelie. 

Utbildning

Vi anordnar utbildningar, seminarier och workshops löpande under året som är kostnadsfria för ideella organisationer, stiftelser och trossamfund i Uppsala. Läs mer om kommande tillfällen här. 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för föreningar i Uppsala så får du inbjudningar till kommande aktiviteter och utbildningar samt del av artiklar, tips och råd kring samordning av frivilliga.