Välkommen till vårt Uppsalakontor!

Sedan 2009 har Volontärbyrån ett lokalt kontor i Uppsala. Tack vare stöd från Uppsala kommun, samt ett samarbete med Uppsala universitet, har vi möjlighet att arbeta nära de föreningar som finns lokalt. Genom vårt lokala arbete förbättrar vi förutsättningarna och möjligheterna för alla Uppsalas invånare som vill engagera sig att hitta passande uppdrag. Vi ger även stöd till Uppsalas föreningsliv i hur en tar tillvara på engagemanget genom att erbjuda vår kunskap i hur föreningar leder frivilliga i verksamheten. Vi finns tillgängliga för löpande stöd och rådgivning för er förening och erbjuder även utbildningar, seminarier och nätverksträffar med andra föreningar som ni kan ta del av. 

Alla uppdrag som utförs i Uppsala som er förening lägger ut på vår sajt syns också på vår portal speciellt riktad till studenter i Uppsala. Där kan ni även skriva in uppdrag på engelska och nå internationella studenter som gärna engagerar sig ideellt. Studentportalen hittar du här.

Kontakta oss om du vill ha mer information om vårt lokala arbete, boka in ett möte med våra föreningskontaktpersoner eller anmäl er förening till någon av våra utbildningar eller seminarier redan idag! 

Film om vårt arbete i Uppsala

Hör mer om vårt arbete i Uppsala i ett kort filmklipp som den Lokala Överenskommelsen i Uppsala gjorde när de besökte oss hösten 2017.

Se filmen >

 

KONTAKTA OSS

Emelie Edin

Ansvarig Uppsalakontoret och föreningskontakt Uppsala

​072-700 39 30

emelie.edin@volontarbyran.org

________________________________________

 

Johan Dahlén Strömgren

Föräldraledig

_______________________________________

 

Besöksadress

Portalgatan 2B

75423 Uppsala

Vi sitter i Studiefrämjandets lokaler på plan 3.

Våra lokaler är anpassade för rullstol och hiss och parkeringsmöjligheter finns. 

Vägbeskrivning

_______________________________________

 

Nyhetsbrev

Vill du ha vårt nyhetsbrev som riktar sig specifikt till föreningar i Uppsala?

Klicka här >>

KOMMANDE AKTIVITETER

Föreningsfrukost våren 2018

Drop in mellan kl. 08-10. Föreningsfrukost är ett tillfälle för dig som aktiv inom Uppsalas föreningsliv att nätverka med andra organisationer. Anmäl dig till respektive tillfälle här nedan. 

12 april

7 juni

________________________________

Utbildning: Fånga engagemanget

20 mars

________________________________

Seminarium: Motivation till engagemang

11 april