Giving People

Bli digital kreatör till vårt Instagram så är du med och gör skillnad för ekonomiskt utsatta barn i Sverige.

Beskrivning

Giving People söker en digital kreatör som vill vara med och utveckla organisationens sociala medier med huvudfokus på Instagram.

Du kommer att engagera dig i ett spännande och utmanande sammanhang där du får stora möjligheter till erfarenhetsutbyte och personlig utveckling. Du blir en del av ett nationellt nätverk i en rikstäckande organisation. 

Vi söker dig som brinner för att göra skillnad och har engagemanget att arbeta ideellt. Vi vill att du ska bidra med härlig energi, generera idéer och skapa innehåll. Vi söker dig med erfarenhet av att skapa innehåll för Instagram, känsla för grafisk formgivning samt med mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Det är en stor merit om du kan ta egna foton till innehållet du skapar.

Du som söker bör vara självgående, välstrukturerad, stresstålig, social, positiv, och väldigt serviceinriktad. Du ska ha stort tålamod och kunna kommunicera med respekt och ödmjukhet. Vi ser det som en styrka att du är flexibel, lättlärd och snabbt kommer in i nya roller.

Dina uppgifter kommer att bestå av att på egen hand skapa innehåll till organisationens Instagram. Du kommer att publicera innehåll samt vara en viktig del av att utveckla och driva organisationens arbetet med Instagram framåt.

Processen:
Efter att du anmält ditt intresse för uppdraget här på Volontärbyrån, kontaktas du via mail för uppföljning av CV samt personligt brev.  Observera att endast fullständiga ansökningar med CV och personligt brev kommer att hanteras samt att uppdraget inte är avlönat.

"Mitt ideella engagemang på Giving People har gett mitt liv en större värdefull mening. Jag är tacksam för att få vara med och göra skillnad för så många barn i Sverige som har det svårt." - säger en av våra nuvarande ideella. 

Minsta åtagande

5 timmar i veckan

När och var sker uppdraget

Från din egna dator, varifrån du vill, behöver inte ens vara i Sverige. Ditt uppdrag hos oss blir skräddarsytt och anpassas utefter dina förutsättningar.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen

Räddningsmissionen

Chaufför till MatRätt

  • Ekonomisk/social utsatthet
  • Klimat och miljö
  • Social gemenskap
Plats Göteborg