Uppsala Stadsmission — Uppsala

Bli volontär på Julklappsbutiken hos Uppsala Stadsmission!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Läs hela annonsen nedan innan du skickar in din intresseanmälan.  

Julen är en tuff tid för många, och på många sätt. Du som hjälper till på Uppsala Stadsmissions Julklappsbutik kommer vara med och se till att inget barn i Uppsala behöver bli utan julklapp den här julen. Julklappsbutiken kommer att vara öppen från den 14 till den 17 december, men vi kommer också behöva volontärer som hjälper till dagarna innan och efter med att rigga och riva butiken. Som volontär behöver du kunna lova upp dig på minst 2 stycken 4-timmarspass under dessa dagar, men gärna fler.

Till Julklappsbutiken kan den som har svårt att få pengarna att räcka till klappar för sitt/sina barn komma för att välja en julklapp till sitt barn. Vi hjälps tillsammans åt med att alla ska få ett varmt och respektfullt mottagande och gå hem lite lättare om hjärtat. 

Våra volontärer hjälper till med allting som har med butiken att göra. Det innebär både praktiska saker som att rigga upp och fylla på butiken, men också mycket kontakt med föräldrar och vårdnadshavare som kommer till butiken och att se till att de får ett bra välkomnande och hjälp med att välja klappar. Vi informerar om att barnen inte kan komma till butiken, men vi vet att vissa kommer att behöva ta med sina barn och därför behöver vi också volontärer som kan underhålla barnen i vår pysselhörna utanför butiken. 

Vi kan tyvärr inte ta emot volontärer under 15 år, inte heller i vuxens sällskap. Om ni är fler från er familj som vill delta behöver ni alla skicka in en intresseanmälan. 

Minsta åtagande

Julklappsbutiken kommer att vara öppen från den 14 till den 17 december, men vi kommer också behöva volontärer som hjälper till dagarna innan och efter med att rigga och riva butiken. Som volontär behöver du kunna lova upp dig på minst 2 stycken 4-timmarspass under dessa dagar, men gärna fler. Vi kommer vi att ha en obligatorisk förberedande träff för alla volontärer.

När och var sker uppdraget

Uppdraget kommer att vara i centrala Uppsala.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen