Bris — Eskilstuna

Bris behöver dig för volontäruppdrag i Eskilstuna!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

“Bris är nog den ända platsen jag är ärlig på. Det är så himla skönt och få ut allt. Jag är stolt över vart jag kommit men denna ära kan jag inte ta själv, alla kuratorn som hjälpt mig och gett mig tips över min ångest och press. Tack bris det bästa stället jag vet💗💗💗 “   
Bris startade 1971 som en rörelse för barnets rättigheter av människor som vägrade se på medan barn for illa. Idag, 50 år senare, är den rörelsen och den kampen lika stark och lika viktig.  
 
Som volontär i Bris är du med i ett inspirerande och viktigt sammanhang, där du tillsammans med andra volontärer gör stor skillnad för barn nu och i framtiden. Stödjande samtal med barn ingår inte i Bris volontäruppdrag. Bris stöd till barn ges genom utbildade kuratorer, dygnet runt i vår telefon, chatt, mejl eller på våra fysiska Brismottaningar. Som volontär är du viktig på andra sätt, till exempel genom att sprida kunskap om hur Bris stöd fungerar och om barnets rättigheter, så att fler barn kan få stöd och bli lyssnade på.  
När du ger av din tid, din kraft och dina förmågor är du som volontär i Bris med och skapar ett tryggare och bättre samhälle för barn.  
Låter det intressant? Som volontär i Bris får du också utbildning och kontinuerlig kunskapspåfyllnad inom olika barnrättsområden, och möjlighet att påverka Bris som organisation.  
  
 Som Brisvolontär har du ett eller flera av dessa uppdrag:
 • Skoluppdrag
 • Idrottsuppdrag
 • Uppdrag att öka kunskap och engagemang för barnets rättigheter
 • Administrativt uppdrag
 • Uppdrag som volontärledare

Här kan du läsa mer om de olika uppdragen: https://www.bris.se/om-bris/for-medlemmar/bli-brisvolontar/
För att bli Brisvolontär blir du efter din intresseanmälan som första steg inbjuden till ett samtal där vi tillsammans pratar mer de olika volontäruppdragen. Du kommer också bland annat att få utbildning av Bris och lämna in utdrag från Polisens belastningsregister.  
 Varmt välkommen med din intresseanmälan!

När och var sker uppdraget

Varierande utifrån uppdrag

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen