Brottsofferjouren, Kungsbacka — Kungsbacka

Brottsofferjouren Kungsbacka söker stödpersoner

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vi söker fler volontärer som vill engagera sig genom att ge stöd till brottsutsatta, vittnen och anhöriga. Ett volontärsuppdrag inom Brottsofferjouren är spännande, lärorikt och meriterande. Alla volontärer erbjuds en digital grundutbildning som startar 11 mars 2024. Brottsofferjouren anordningar föreläsningar ibland i Kungsbacka, ibland tillsammans med Hallands fyra olika lokalföreningar samt andra fortlöpande utbildningar, förutom handledarträffar.

Som stödperson stöttar du oftast brottsoffer, anhöriga, vittnen via telefon. Om du vill vara stödjare i domstol får du träffa och informera brottsoffer, vittnen och anhöriga på plats i vår lokal på Varbergs Tingsrätt. Vi är ett gott gäng som samarbetar och hjälper varandra och har trevligt tillsammans.

Du kan antingen välja att vara stödjare och stötta brottsutsatta per telefon i din bostad eller vara stödjare i Tingsrätten. Om man vill kan man göra bådadera.

Minsta åtagande

Stödjare 1-3 tim var 5:e vecka, som stödjare i domstol en tisdag var 6:e vecka

När och var sker uppdraget

I bostaden för det mesta, men i vissa fall, möte på vårt kontor i Kungsbacka. Som stödjare i Tingsrätten, på plats i Varbergs Tingsrätt

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Stadsmissionen, Göteborg

Bli sommarvolontär!

  • Barn och ungdom
  • Ekonomisk/social utsatthet
  • Sommar
Plats Göteborg