Mattecentrum

Digitala volontärer till Mattecentrum!

Beskrivning

Är du redo att vara en del av förändringen i våra ungdomars utbildning? Mattecentrum söker dedikerade volontärer som vill göra en positiv inverkan i vår digitala läxhjälp. Tillsammans erbjuder vi gratis matematikhjälp till tusentals högstadie- och gymnasieelever genom våra öppna räknestugor.

Som Livehjälpare på Mattecentrum blir du en digital mattecoach som genom videomöten svarar på frågor och förklarar matematiken för eleverna.

Läxhjälpen sker på pluggakuten.se , där alla är välkomna oavsett ålder eller kunskapsnivå. Vi tror på att ge alla en chans att lyckas i matematik.

Är du intresserad av att vara en del av vår Livehjälp? Skicka in din intresseanmälan redan idag så berättar vi mer! 

Observera att vi kommer att begära att du beställer och presenterar ett belastningsregister i samband med din ansökan, då vi arbetar med ungdomar och deras säkerhet är vår högsta prioritet. Du kan beställa det från polisen här.

Minsta åtagande

Uppdraget är flexibelt då du kan utföra det när du själv har tid. Det vanligaste är att man går online på eftermiddag och/eller kväll.

När och var sker uppdraget

Uppdraget är flexibelt då du kan utföra det när du själv har tid. Det vanligaste är att man går online på eftermiddag och/eller kväll.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen