Hallands 4H — Kungsbacka

Funktionär på Stättareds 4H-gård

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Stättared har som mål att vara en plats där barn, unga och vuxna är välkomna för att kunna känna sig delaktiga, lära sig om djur och natur och få en meningsfull fritid.

Gården som är en 4H-gård drivs av en ideell förening med en ideell styrelse där våra arrangemang är en viktig del för att få ekonomin att gå ihop. Arrangemangen går endast att genomföra tack vare alla våra fantastiska funktionärer. Vi behöver även ideella krafter för att genomföra förbättringar och bedriva gårdens skötsel.

Är man inte medlem i 4H idag går det ändå utmärkt att engagera sig och kanske väljer man att stötta 4H-verksamheten genom att bli medlem på sikt.

På gården finns det alltid enklare och svårare uppgifter inom trädgård, allmän gårdsskötsel och även skötsel av djuren för den som kan och vill, både för barn och vuxna.

För den som vill vara en del av vårt ideella arbete finns det stora möjligheter att efter sina egna förutsättningar få ta del av denna fantastiska plats och känna sig delaktig, lära känna nya människor och djur. 

Minsta åtagande

Beror på vad man är intresserad av att göra.

När och var sker uppdraget

Året om, alla dagar om året. Men extra behov av funktionärer finns det under våra arragemang.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen