Hallands 4H — 7 platser

Skriv examensarbete om utmaningar inom Hallands 4H

Beskrivning

Hallands 4H är en ideell organisation som arbetar för att stärka unga människors kompetenser, självkänsla och samhällsengagemang. Vi är övertygade om att unga människor har en viktig roll att spela i utvecklingen av samhället och vill därför ge dem möjlighet att utvecklas och växa genom vår verksamhet.

Vi söker nu studenter på universitetsnivå eller liknande som är intresserade av att skriva en uppsats för att undersöka lösningar på några utmaningar som vi har inom organisationen. Exempel på utmaningar som vi vill undersöka är följande:

 1. Starta fler klubbar: Vi vill öka antalet 4H-klubbar i Halland för att kunna erbjuda fler unga människor möjlighet att delta i vår verksamhet. Vi söker lösningar på hur vi kan öka antalet klubbar och göra det enklare för personer att starta nya klubbar.
 2. Få fler unga att engagera sig i vår verksamhet: Vi vill öka antalet engagerade medlemmar i Hallands 4H och göra vår verksamhet mer attraktiv för unga människor. Vi söker lösningar på hur vi kan öka antalet ledare och arrangörer samt få dem att engagera sig mer i vår verksamhet.
 3. Öka demokratin inom organisationen: Vi vill öka medlemmarnas inflytande och engagemang i organisationen genom att öka demokratin inom Hallands 4H. Vi söker lösningar på hur vi kan öka medlemmarnas inflytande och engagemang i organisationen.
 4. Få fler att vilja arrangera projekt och aktiviteter: Vi vill öka antalet projekt och aktiviteter som arrangeras inom Hallands 4H och söker lösningar på hur vi kan få fler personer att vilja arrangera projekt och aktiviteter.
 5. Har du andra utmaningar eller något annat som du vill undersöka är vi även väldigt intresserade av det! 

Vi ser fram emot att samarbeta med studenter som är intresserade av att skriva en uppsats för att undersöka lösningar på någon av dessa utmaningar, eller andra om du studerar något som kan vara till hjälp för oss. Vi kan att erbjuda stöd och resurser för att du ska kunna utföra sina undersökningar på ett effektfullt sätt, men uppdraget är ideellt.  

 

Vi är Hallands 4H

Vi är en organisation för personlig utveckling som drivs av unga, för unga med mottot lära genom att göra. Vi jobbar mycket med att utveckla våra medlemmars erfarenheter och kunskaper inom ledarskap, projektledning och demokrati - och allt där i mellan. Vilket resulterar i att våra medlemmar på egen hand bedriver 4H-klubbar, 4H-gårdar, läger och projekt runt om i Halland.  

Verksamheten präglas av en kultur där vi jobbar mycket med trygghet, gemenskap och få medlemmarna att tro på sig själva. Vår vision är att alla barn och unga ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden. 

Minsta åtagande

Skriva en uppsats om en utmaning vi har inom organisationen.

När och var sker uppdraget

Helt upp till den studerande.

Platser

 • Falkenberg
 • Halmstad
 • Varberg
 • Laholm
 • Kungsbacka
 • Hylte
 • Göteborg

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Engångsuppdrag