Röda Korset, Varberg — Varberg

Hjälp oss med vintage och kläder

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Genom att engagera dig i vår Second hand butik bidrar du till ett mer hållbart och mänskligt samhälle. Du hanterar donerade kläder och saker som kommer till nya hem och återanvänds. Du är samtidigt med och skapar möjligheter för medmänniskor att växa. Här får personer som av olika skäl inte är på arbetsmarknaden en plats att utvecklas. Genom arbetsträning, praktik och meningsfull sysselsättning får de nya chanser i livet. Som volontär är du en viktig del i att stötta och stödja de människor vi möter i verksamheten. Du är med och bidrar till en hållbar samhällsutveckling – som gör skillnad lokalt, här och nu.
Våra second hand-butiker är ovanliga butiker som vilar på humanitära grunder och gör inte skillnad på kund eller besökare. Ditt uppdrag är socialt och flexibelt utifrån den roll du tilldelats. Uppdraget är ideellt.

Vill du ha mer information? Skicka in din intresseanmälan så tar vi en kopp och pratar!
 
Volontär hos Röda Korset
Som volontär hos Röda Korset behöver du stå bakom våra grundprinciper - som förenklat innefattar alla människors lika värde, opartiskhet och neutralitet. Alla volontärer erbjuds en grundutbildning inom Röda Korskunskap för att både få förståelse och kunna känna sig trygg i organisationens värderingar. Oavsett volontärtjänst kommer du att möta människor som har olika behov och som kan vara i behov av hjälp och det är därför viktigt att du bemöter dem enligt grundprinciperna och är en god representant för hela organisationen. Som volontär hos oss kan du hjälpa många människor, vara god mot miljön och samtidigt ha en trevlig stund med härliga kollegor. Välkommen till Röda Korset!
 

När och var sker uppdraget

När volontären har möjlighet. I samarbete med anställda på Röda Korset.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Stadsmissionen, Göteborg

Bli sommarvolontär!

  • Barn och ungdom
  • Ekonomisk/social utsatthet
  • Sommar
Plats Göteborg