Björkö 4H-gård Ljungsbro, Linköping — Linköping

Matknadsföring, sociala medier

Beskrivning

Var med och bidra till ungas utveckling och kunskap om landsbygd och bondgårdsdjur genom att förbättra vår marknadsföring och optimera vår spridning via sociala medier!

Björkö 4H-gård är en del av Sveriges 4H som är en internationell ideell ungdomsorganisation med bred verksamhet inom allt från odling och djur till idrott och teater. 4H finns i över 80 länder och riktar sig till barn och ungdomar 6-25 år.

4H arbetar för att stärka unga människors kompetenser, självkänsla och samhällsengagemang. Allt lärande sker med Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa i fokus. Huvudets kunskap representerar vad vi måste kunna för att ta ansvar i livet, Hjärtats känsla lär oss att visa kärlek, empati och respekt, Handens praktiska kunnande befäster kunskapen och Hälsan främjas när vi använder kropp och sinne och utvecklas utan stress.

Björkö 4H-gård ligger strax utanför Ljungsbro i ljuvlig natur med både skog, öppna hagar och sjö och är öppen för besökare varje dag året runt, helt gratis. På gården finns kaniner, grisar, får, getter, katt och hästar. 

Vi behöver hjälp med att nå ut i vår marknadsföring och på sociala medier. Kanske är du student inom området och behöver ett projekt till examensarbete eller liknande?

Minsta åtagande

Flexibelt

När och var sker uppdraget

Enligt överenskommelse.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Senaste uppdragen