Mattecentrum — Stockholm

Mattecoach i Spånga - Spånga Gymnasium

Beskrivning

Vi söker volontärer som vill göra en positiv inverkan på våra ungdomar!

  • Har du kunskaper inom matematik, gärna upp till gymnasiematte E/5 eller motsvarande?
  • Har du två timmar i veckan att avsätta för att hjälpa oss?  

Vi erbjuder kostnadsfri läxhjälp i matematik till tusentals högstadie- och gymnasieelever genom våra öppna räknestugor. Som volontär på Mattecentrum Stockholm är du på plats i räknestugan och bistår med svar på frågor samt förklarar matematik för eleverna på plats. Våra räknestugor är gratis och öppna för alla och vi välkomnar alla, oavsett skola, kön, ålder eller kunskapsnivå, att ta del av vårt kostnadsfria stöd.

Vi uppmuntrar dig att inkludera en kort beskrivning av din matematikkompetens och bakgrund i din ansökan. Berätta gärna om din erfarenhet av matematik, ditt utbildningsområde eller andra relevanta detaljer som kan hjälpa oss att matcha dig med våra elever på bästa sätt.

Är du intresserad? Skicka in din intresseanmälan redan idag!

Observera att vi kommer att begära att du beställer och presenterar ett belastningsregister i samband med din ansökan, då vi arbetar med ungdomar och deras säkerhet är vår högsta prioritet. Du kan beställa det från polisen här.

Minsta åtagande

Minsta åtagande är att vara läxhjälp på en räknestuga i veckan à 2 timmar.

När och var sker uppdraget

Uppdraget genomförs på eftermiddagen efter skoltid, där flera volontärer deltar. Räknestugan arrangeras i klassrum som vi får låna av skolan. Vi följer skolans terminer, med vissa justeringar i samband med terminsstarten från september till december samt januari till maj.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag