Drivkraft, Helsingborg — Helsingborg

Nu söker vi DIG som vill vara mentor för en ungdom i Helsingborg!

Beskrivning

Är du intresserad av att vara ett stöd och en förebild för en ung person i Helsingborg? Är du en schysst vuxen som vill bidra till att stärka en ung tjej eller kille? Då kan du vara den vi söker!
Nu har du som vill engagera dig möjlighet att bli mentor genom Drivkraft Helsingborg för en ungdom i ålder 12 – 16 år.

Att vara mentor i Drivkraft Helsingborg innebär att du finns där för en elev som upplever att den behöver ett extra stöd i livet. Ni träffas och pratar, fikar, gör läxor ihop eller kanske sportar tillsammans. Behoven ser väldigt olika ut och vi matchar efter era önskemål och erfarenheter. Dessa möten brukar betyda otroligt mycket för eleverna, att få en vän som engagerar sig i just dem. Någon att ställa frågor till och hitta på kul saker med.

Ni träffas 1-2 gånger i månaden under ett läsår och gör olika saker ihop som ni bestämmer i er relation. Vi ordnar också gemensamma aktiviteter för alla pågående mentorsrelationer en gång i månaden. Du får utbildning och handledning av oss innan och under hela ditt mentorskap.
Vi erbjuder även föräldrar till en elev som är med i vårt mentorsprogram en egen mentor.

Tveka inte att göra en insats för Helsingborgs barn & ungdomar – bli mentor!
Tillsammans kan vi göra skillnad!

Minsta åtagande

Du får räkna med att lägga ner 2-4 h i månaden på ditt mentorskap och vi ser helst att du är engagerade under ett läsår.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs inom Helsingborgs stad, i närheten av där du eller eleven bor, kanske i centrum eller på de ställen som vi har samarbeten med.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen