Röda Korsets Ungdomsförbund, Göteborg — Göteborg

Var med och lyft ungas röster i samhället som frivillig i Röda Korset Ungdomsförbunds Eventgrupp!

Beskrivning

Notera: 

Styrelsen i Röda Korsets Ungdomsförbund Göteborg har sommaruppehåll. Din intresseanmälan kommer att behandlas först i början av augusti.

_ _ _
Röda Korset Ungdomsförbund är en rikstäckande organisation där vi kämpar för ett samhälle som bygger på kärlek och respekt och där alla barn och unga kan känna sig trygga och må bra. Är du intresserad av event och har många idéer att dela med dig av? Då kan RKUF´s Eventgruppen vara någonting för dig!

Eventgruppen planerar och genomför event för barn och unga. Syftet med våra event är framför allt att förena och engagera unga i Göteborg genom att lyfta och skapa intresse för aktuella samhällsfrågor, utbilda och bedriva påverkansarbete. Som frivillig i Eventgruppen kan du komma att planera och hålla bland annat workshops, föreläsningar, debatter och mässor. Vi samarbetar med andra aktörer såsom lokala verksamheter, bibliotek, skolor och andra idéburna organisationer. 

En stor del av vårt arbete går ut på att spåna idéer, planera och marknadsföra oss. Inför ett event delar vi upp ansvarsområden mellan oss och efter varje event utvärderar vi vårt arbete för att se vad vi kan göra bättre.

Vi söker dig som:

  • Är uppfinningsrik och tycker det är kul att spåna på nya idéer i grupp.
  • Har ett intresse för barn och ungas rättigheter.
  • Trivs med att prata inför folk.
  • Meriterande, men absolut inget krav, är om du har kunskap eller erfarenhet av projektplanering, marknadsföring, strategiskt arbete på sociala medier eller grafisk design.

Du behöver inte ha några tidigare erfarenheter av att anordna event. Vill du vara med och skapa förändring? Hör av dig till oss! 

Minsta åtagande

För att skapa stabilitet och kontinuitet i vår grupp ser vi gärna att du kan engagera dig under minst en termin och är delaktig i planering, genomförande och utvärdering av minst ett event per termin.

När och var sker uppdraget

Möten hålls varannan vecka och vi planerar ca 2-4 event per år.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen