Räddningsmissionen — Göteborg

Var med och starta upp Räddningsmissionens tredje MatRätt-butik!

Beskrivning

I vår startar vi upp vår nya MatRätt-butik på Wieselgrensplatsen! Vi söker dig som vill vara en del av det fantastiska volontärteam som vi nu bygger upp. 

MatRätt är en social supermarket som gör gott för både människa och miljö, bland annat genom minskat matsvinn. Alla är välkomna att handla hos oss, men vi finns framför allt till för våra medlemmar med låg inkomst som har svårt att få pengarna att räcka till i vanliga livsmedelsbutiker. Som medlem kan man köpa varor till en tredjedel eller mindre av vanligt butikspris. Förutom billig mat till medlemmar och minskat matsvinn gör MatRätt det möjligt för personer att arbetsträna.

Vi söker dig som älskar service och människor. Dina arbetsuppgifter kommer vara allt från att organisera på lagret, i kylar, att fylla på, organisera och strukturera. Har du erfarenhet från butik, har datavana och körkort så är det ett plus, men inget krav. Det är viktigt att du är självgående, ansvarstagande och att du delar vår värdegrund. I vårt butiksteam finns både personal, volontärer och arbetstränare. Tillsammans skapar vi fina möten med varandra, med våra kunder och medlemmar.  

Räddningsmissionen driver tre MatRätt-butiker i Göteborg. En finns på Flatås torg, en i Rannebergens centrum och under våren öppnar butik nummer tre vid Wieselgrensplatsen. 

Välkommen med din ansökan! 

Minsta åtagande

En stående dag per vecka, tid efter överenskommelse.

När och var sker uppdraget

MatRätt Wieselgrensplatsen. Arbetet sker på dagtid vardagar.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen