Bra & Begagnat i Hallsberg — Hallsberg

Vi behöver Din hjälp för att kunna ha vår second hand butik öppen

Beskrivning

För Dig som vill engagera sig som volontär i vår verksamhet finns det många olika uppgifter att välja mellan. Vi behöver hjälp både när butiken är öppen och när den är stängd. Utifrån Dina intressen och kunskaper så hjälps vi åt att hitta passande uppgifter. 

När vi har öppet så behöver vi vara många på plats eftersom vi har relativt stora lokaler. Din uppgift kan då t.ex. vara att finnas med på klädavdelningen för att hänga tillbaka provade kläder och se till att det är snyggt vid våra provhytter och i skohyllan. Du kan jobba i Källar'n och sälja möbler eller vara i mottagningen och ta emot inkommande varor. Om du tycker om att prata med människor så visar vi gärna hur våra kassor fungerar. 

När butiken är stängd så är det mycket som ska sorteras, rengöras, diskas, tvättas, prismärkas och plockas fram. Här finns många olika arbetsuppgifter att välja mellan. Du kan t.ex. tvätta, stryka, diska, rengöra skor, kontrollera lampor och hushållsmaskiner, sortera böcker och filmer, mäta tyger eller hjälpa till med lokalvård av olika slag. Listan är lång och det finns alltid något att göra. 

När och var sker uppdraget

Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få. Behovet finns både vid försäljning och när butiken är stängd. Det finns ingen gräns för hur lite eller hur mycket Du kan hjälpa till. Även enstaka tillfällen betyder mycket för vår verksamhet. Insatserna sker i våra lokaler på Kvarngatan i Hallsberg.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Senaste uppdragen