Drivkraft Ängelholm — Ängelholm

Vi söker DIG som vill vara mentor åt en ungdom i Ängelholm!

Beskrivning

Är du intresserad av att vara ett stöd och en förebild för en ung tjej eller kille i Ängelholm? Är du en schysst vuxen som vill bidra till att stärka en ung tjej eller kille? Då kan du vara den vi söker!

Att vara mentor i Drivkraft Ängelholm innebär att du finns där för en elev i åk 7-9 som upplever att den behöver ett extra stöd i livet.  Ni träffas och pratar, fikar, gör läxor ihop eller kanske sportar tillsammans. Behoven ser väldigt olika ut och vi matchar efter era önskemål och erfarenheter. Dessa möten brukar betyda otroligt mycket för eleverna, att få en vän som engagerar sig i just dem. Någon att ställa frågor till och hitta på kul saker med.

Ni träffas 1-2 gånger i månaden under ett läsår och gör olika saker ihop som ni bestämmer tillsammans. Vi ordnar också gemensamma aktiviteter för alla mentorsrelationer en gång i månaden. Du får utbildning och handledning av oss innan och under hela ditt mentorskap. Vi erbjuder även föräldrar, till en elev som är med i vårt mentorsprogram, en egen mentor.

Tveka inte att göra en insats för Ängelholms barn & ungdomar – bli mentor!
Tillsammans kan vi göra skillnad!
 

Minsta åtagande

Du får räkna med att lägga ner 1-2 timmar per tillfälle på ditt mentorsuppdrag och vi ser helst att ni ses två gånger i månaden under ett läsår.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs inom Ängelholms Kommun, antingen i närheten av där du eller eleven bor, kanske i centrum eller på de ställen som Drivkraft har samarbeten med.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Senaste uppdragen