Drivkraft Båstad — Båstad

Vi söker DIG som vill vara mentor för en ungdom i Båstad!

Beskrivning

Är du intresserad av att vara ett stöd och en förebild för en ung tjej eller kille på högstadiet i Båstad? Är du en schysst vuxen som vill bidra till att stärka en ung tjej eller kille? Då kan du vara den vi söker!

Att vara mentor i Drivkraft Båstad innebär att du finns där för en elev som upplever att den behöver ett extra stöd i livet.  Ni träffas och pratar, fikar, gör läxor ihop eller kanske sportar tillsammans. Behoven ser väldigt olika ut och vi matchar efter era önskemål och erfarenheter.
Dessa möten brukar betyda otroligt mycket för eleverna, att få en vän som engagerar sig i just dem, någon att ställa frågor till och hitta på kul saker med.

Ni träffas 1-2 gånger i månaden under ett läsår och gör olika saker ihop som ni bestämmer tillsammans. Vi ordnar också gemensamma aktiviteter för alla mentorsrelationer en gång i månaden. Du får utbildning och handledning av oss innan och under hela ditt mentorskap. Vi erbjuder även föräldrar till en elev som är med i vårt mentorsprogram en egen mentor.

Tveka inte att göra en insats för Båstads barn & ungdomar – bli mentor!
Tillsammans kan vi göra skillnad!

Minsta åtagande

Du får räkna med att lägga ner ca 1-2 timmar per tillfälle på ditt mentorskap och vi ser helst att ni är engagerade under ett läsår.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs inom Båstads kommun, antingen på skolan eller i närheten av där du eller eleven bor, kanske i centrum på olika mötesplatser som vi erbjuder er.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Senaste uppdragen