Fältbiologerna — Värnamo

Vill du laga mat över öppen eld och köra artnördar till vackra Store Mosse Nationalpark?

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Har du drömt om att besöka vackra Store Mosse Nationalpark? Eller längtar du tillbaka? Nu har du din chans att få laga mat över öppen eld till hungriga artnördar (Fältbiologer), köra dem till lägerplatsen och samtidigt får du själv spendera tid i parken! Deltagarna är 13-25 år men du som är volontär får vara äldre än 25.

Lägerplatsen är Lövö vandrarhem, ett vackert äldre hus utan el och rinnande vatten. Så det blir matlagning över öppen eld och du kommer få rejäla biceps efter att ha pumpat upp vattnet ur brunnen!

Oavsett om du bara kan vara med en eller flera av dagarna är du välkommen att höra av dig! OBS! Du behöver inte själv vara artnörd eller gammal Fältbiolog, bara tycka det är kul att laga mat och bidra till att unga kommer ut i naturen.

Gällande förare så behövs det en person som kan köra en minibuss från Lövö vandrarhem till Stockholm 10 juni men det skadar inte om du har körtkort och kan laga mat!

Minsta åtagande

Laga mat under en hel dag och/eller köra Fältbiologer från lägret 10 juni.

När och var sker uppdraget

Under en eller flera dagar mellan 6-10 juni.

Tillgänglighet

Lövö vandrarhem är beläget i Store Mosse Nationalpark. Det är trappa upp till boningshuset, men finns ramp upp till dass/toalett. Vandrarhemmet är omgivet av gräs, ängar, kullar, stigar i skogen och spänger över mossen.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Brottsofferjouren, Helsingborg

Är du vår nya stödperson?

  • Ekonomisk/social utsatthet
  • Mänskliga rättigheter
Plats Bjuv, Helsingborg, Höganäs
Fjärrarbete På distans