Erikshjälpen Second Hand, Åkarp - Malmö — 2 platser

Volontärer till secondhand butik i Malmö och i Åkarp sökes! Främst fredagar mellan kl.15-18 och lördagar kl.11-16

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vår verksamhet växer och kunderna strömmar till och därför söker vi dig som vill vara med att stå i kassan, i kaféet, jobba med kundservice och hålla ordning i butiken samt vara trevlig i ditt bemötande av våra kunder. 
Du behöver inte ha tidigare erfarenhet, all utbildning sker på plats. 
Hos Erikshjälpen Second Hand Malmö och i Åkarp välkomnas den som har lite extra tid över! 
Om fingrarna brinner av kreativitet eller om dygnet har för många timmar så kan vi vara ett alternativ för att göra en god insats. Genom att bli volontär i en butik gör man ett viktigt arbete som ger ringar på vattnet för många människor, både lokalt och långt borta. Vi söker både unga, gamla, allt mittemellan. 
Vi tror att du som vi söker har intresse för service, trivs i de fasta uppgifter som du löser i en positiv ande och med personligt engagemang. Du är en lagspelare och kan samarbete med andra. 
Dessutom går allt överskott direkt till biståndsarbete i ca 20 olika länder, det vill säga, din insats är med och förändrar världen. 
Vi ser fram emot att få välkomna dig till oss! 
 

Minsta åtagande

Du kan välja hur många dagar du kan tänka dig att komma i månaden. Just nu behöver vi mest hjälp på fredagar mellan kl. 15-18 och då i kassan, kaféet, gåvomottagningen eller som kundvärd. Detta gäller i både Malmö och i Åkarp. I Åkarp har vi även behov av hjälp på lördagar mellan kl.11-16 men även på vardagarna. Efter ett studiebesök så planerar vi in de tider som fungerar för dig i vårt bemanningsschema. Naturligtvis går det att ändra och justera vid behov. Så fundera på hur mycket du vill ge av din tid och välkommen in med din volontärsansökan.

När och var sker uppdraget

Uppdraget genomförs i någon av våra butiker. Antingen i Malmö eller i Åkarp. Vi har 10 avdelningar man kan välja mellan att hjälpa till på allt från beredning av gåvor, sortering, prisning och att sätta ut varorna till försäljning i butiken. Du kan även välja att stå i kassan, vara kundvärd, plocka undan på hyllorna och vika så att det ser prydligt och fint ut på hyllorna eller värdera de gåvor som kommer. Mycket handlar om dina intressen, kunskaper och erfarenhet som vi försöker matcha så gott vi kan.

Platser

  • Malmö
  • Burlöv

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen