Scouterna — Askersund

ASKERSUND: Du är äventyret. Du vet bara inte om det än. Bli scoutledare - inga förkunskaper krävs.

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

VI ÄR RAISED BY ADVENTURE  
Det bästa vi vet är äventyr. Inte bara för att de ger pirr i magen och tovor i håret. Men också för att det formar oss till dom vi är och kan bli. När äventyret ger skavsår får vi också mod och känslan av att klara mer än vi tror. Oavsett vem du är finns det alltid ett äventyr som väntar!  
 
Du behöver inte kunna paddla kanot, kunna göra upp eld eller kunna hitta på uppdrag ute i naturen. För allt det kan vi. Men vi behöver hjälp med att fylla platsen av en omtänksam och engagerad scoutledare till vår nya scoutverksamhet i Askersund. Därför behövs du! 
  
Som scoutledare erbjuds du ett roligt och spännande uppdrag där vi tillsammans lär genom att göra. Vi jobbar tillsammans i team om 3-5 ledare, och vår roll är att vägleda våra scouter genom olika aktiviteter. I det nya ledarteamet kan det finnas personer med olika bakgrunder, intressen och scouterfarenheter. Som ny ledare får du och dina ledarkamrater ansvarsfördela där du kommer få bidra med den delen som du är bekväm med. Dessutom får du en introduktionsutbildning och möjlighet att gå fler spännande kurser genom Scouternas folkhögskola, där det finns kurser om allt från ledarskap till friluftsliv.  
 
Alla vuxna som rekryteras som ledare inför uppstarten är nya i den rollen. Därför erbjuder vi en strukturerad och enkel introduktion i början. Vi kommer att kontakta dig så snart som vi fått in din anmälan! 
 
Mer information om scouting i allmänhet finns på scouterna.se  

Minsta åtagande

Leda en scoutgrupp ca 2-3 gånger i månaden för barn mellan 8-12 år.

När och var sker uppdraget

Scouterna startar en helt ny scoutverksamhet i Askersund vilket innebär att plats, dagar, tider och antal tillfällen bestämmer du och andra scoutledare tillsammans.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara