Väsby tjejjour — Upplands Väsby

Bli volontär hos Väsby Tjejjour!

Spara

Beskrivning

Är du över 20 år och identifierar dig som tjej? Brinner du för jämställdhet och vill bidra till unga tjejers välmående? Känner du att du vill engagera dig? Bli en del av oss i Väsby Tjejjour!

Väsby Tjejjour söker nya volontärer! Vi söker dig som tillsammans med oss vill jobba för att stötta och stärka unga tjejer. Vi arbetar utifrån en feministisk värdegrund för att främja jämställdhet, människors lika värde och rättigheter. Vi har chatten öppen en dag i veckan och vi har kontinuerlig handledning för alla volontärer.

Som volontär hos Väsby Tjejjour kommer du främst att vara en del av vårt stödarbete via chatt, men det finns alltid möjligheter att hitta ett område där just du känner att du trivs och kan göra skillnad. Nya tankar och idéer är alltid välkomna och vi ser fram emot att höra hur du skulle vilja engagera dig. På våra volontärmöten diskuterar vi arbetet framåt, kommande aktiviteter och styrelsen informerar om deras arbete.

Hjälp oss bryta normen! Vi ser gärna sökande med olika bakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. All erfarenhet välkomnas.

Berätta om dig själv och varför du vill vara volontär så hör vi av oss och bokar en tid för intervju.

Minsta åtagande

Det är främst under kvällstid men även helg kan förekomma. Chatten är öppen på söndagar. Vi ser gärna att du kan vara aktiv 4 timmar i månaden. Vi är verksamma i Upplands Väsby kommun och har en lokal centralt.

När och var sker uppdraget

Chatten är öppen på söndagar, men det kan också förekomma aktiviteter på kvällstid. Vi är verksamma i Upplands Väsby kommun och har en lokal centralt.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen