Föreningen Världsbutiken i Örebro — Örebro

Bli webbredaktör i Världsbutiken i Örebro

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vi söker dig som vill hålla Världsbutikens hemsida levande och aktuell. 
Föreningen Världsbutiken i Örebro driver en butik för rättvis handel. Vår hemsida är ett viktigt forum för att sprida information om vårt uppdrag, att sälja och att informera.
Som ansvarig för hemsidan blir du en viktig del i att öka kunskapen om rättvis handel. Att engagera dig ideellt är inte bara roligt utan även värdefullt, och bidrar till personlig utveckling och meningsfulla erfarenheter. 

I volontäruppdraget kommer du främst att arbeta med
  • Att utveckla hemsidan, grafiskt och innehållsmässigt
  • Att tillsammans med ansvarig för sociala medier utveckla 
    kommunikationen 

Det är bra, men inte nödvändigt, om du har erfarenhet av  marknadsföring, kommunikation i sociala medier, grafisk formgivning och enklare fotografering, filmning och redigering. 

Som volontär får du en grundutbildning om rättvis handel och Världsbutikens verksamhet, vår nuvarande hemsida samt rollen som volontär. 
När du har anmält ditt intresse kommer vi att kontakta dig för att boka in en tid för samtal. Där pratar vi mer om uppdraget, om det känns som rätt uppdrag för dig och vad som behövs för att du ska kunna börja 
som volontär hos oss.Minsta åtagande

Uppdraget ska vara minst ett år och utföras löpande.

När och var sker uppdraget

Du bör bo i Örebro och uppdraget utförs vid tidpunkt som passar dig. Det är bra om du då och då deltar i arbetet i butiken.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen