Bris — Linköping

Bris söker volontärer för uppdrag som volontärledare i Linköping!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

“Bris är nog den ända platsen jag är ärlig på. Det är så himla skönt och få ut allt. Jag är stolt över vart jag kommit men denna ära kan jag inte ta själv, alla kuratorn som hjälpt mig och gett mig tips över min ångest och press. Tack bris det bästa stället jag vet💗💗💗 “  
Bris startade 1971 som en rörelse för barnets rättigheter av människor som vägrade se på medan barn for illa. Idag, 50 år senare, är den rörelsen och den kampen lika stark och lika viktig.   
  
Som volontär i Bris är du med i ett inspirerande och viktigt sammanhang, där du tillsammans med andra volontärer gör stor skillnad för barn nu och i framtiden. Stödjande samtal med barn ingår inte i Bris volontäruppdrag. Bris stöd till barn ges genom utbildade kuratorer, dygnet runt i vår telefon, chatt, mejl eller på våra fysiska Brismottaningar. Som volontär är du viktig på andra sätt, till exempel genom att sprida kunskap om hur Bris stöd fungerar och om barnets rättigheter, så att fler barn kan få stöd och bli lyssnade på.   
När du ger av din tid, din kraft och dina förmågor är du som volontär i Bris med och skapar ett tryggare och bättre samhälle för barn.   
Låter det intressant? Som volontär i Bris får du också utbildning och kontinuerlig kunskapspåfyllnad inom olika barnrättsområden, och möjlighet att påverka Bris som organisation.   
  
Brisvolontär med uppdrag som volontärledare 
Brisvolontär med uppdrag som volontärledare är för dig som vill ha extra ansvar och som har mycket tid att lägga på ditt engagemang i Bris. Som Brisvolontär med uppdrag som volontärledare har du ett superviktigt uppdrag i att hjälpa till med att samordna volontärer och det praktiska både inför, efter och ibland också under olika aktiviteter där Bris volontärer deltar. Till exempel håller du kontakten med en idrottsklubb inför en cup eller med en lärare inför en skolföreläsning. Du hjälper också till att introducera nya brisvolontärer inför deras första uppdrag och deltar vid behov vid informationssamtal med personer som vill bli volontärer i Bris.  
Som Brisvolontär med uppdrag som volontärledare samordnar du antingen volontärer med idrottsuppdrag, volontärer med skoluppdrag eller volontärer med uppdrag att öka kunskap och engagemang för barnets rättigheter. Som volontärledare har du ett nära samarbete med Bris regionombud i din region. Uppdragen kan ske både dagtid på vardagar, kvällar och helger. 
 
Uppdraget passar dig som:  
 • Är ansvarstagande 
 • Har mycket tid att lägga på ditt engagemang i Bris  
 • Kan inspirera och motivera andra 
 • Är bra på att planera  
 • Är öppen och lyhörd 

För att bli Brisvolontär med uppdrag som volontärledare blir du efter din intresseanmälan som första steg inbjuden till ett samtal där vi tillsammans pratar mer uppdraget. Du kommer också att få utbildning av Bris och bland annat lämna in utdrag från Polisens belastningsregister. 
Varmt välkommen med din intresseanmälan!    

När och var sker uppdraget

Uppdragen kan ske både dagtid, kvällstid och helger.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen